Libnet.ro
UNICEF

16:15

Razboiul Stelelor: Trezirea Fortei: un film plin de actiune si magie

Hotnews Hotnews,
 Razboiul Stelelor: Trezirea Fortei: un film plin de actiune si magie

Trezirea Fortei, episodul VII din celebra serie Razboiul Stelelor, regizat de JJ Abrams dupa o poveste creata original de George Lucas, este un film care va incanta atat fanii, cat si noii spectatorii care vor descoperi lumea Star Wars pentru prima oara. Pregatiti-va pentru doua ore pline de actiune, umor, efecte speciale si personaje simpatice. continuă pe Hotnews

VIDEO Cronica celui mai asteptat film al anului: Razboiul Stelelor: Trezirea Fortei - un film plin de actiune si magie care trebuie vazut

Marea asteptare a fanilor se apropie de final: Trezirea Fortei, episodul VII din celebra serie Razboiul Stelelor, va avea premiera vineri, 18 decembrie. HotNews. ro va prezinta o cronica a filmului regizat de JJ Abrams dupa o poveste original creata de George Lucas, o creatie care va incanta atat fanii, cat si noii spectatorii care vor descoperi lumea Star Wars pentru prima oara. Marele pariu al Studiourilor Disney, filmul care a batut orice record in materie de marketing e gata: pregatiti-va pentru doua ore pline de actiune, umor, efecte speciale si personaje simpatice.

Premiera saptamanii: Star Wars: Trezirea Fortei. Parerile criticilor romani si straini despre noul film VIDEO

Adevarul prezinta parerile criticilor de specialitate cu privire la noul film Star Wars: Trezirea Fortei. Majoritatea il vad drept un lungmetraj bun, care readuce suflu francizei, dupa 32 de ani.

VIDEO. Star Wars: Trezirea Fortei, pe lista American Film Institute dedicata celor mai bune 10 filme ale anului

Lungmetrajul Star Wars: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens, care va fi lansat pe plan mondial in aceasta saptamana, a fost inclus pe lista celor mai bune filme ale anului 2015, care a fost publicata, miercuri, de American Film Institute AFI).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )