Libnet.ro
UNICEF

08:01

Premiera saptamanii: Star Wars: Trezirea Fortei. Parerile criticilor romani si straini despre noul film VIDEO

Adevărul Adevărul,
Premiera saptamanii: Star Wars: Trezirea Fortei. Parerile criticilor romani si straini despre noul film VIDEO

Adevarul prezinta parerile criticilor de specialitate cu privire la noul film Star Wars: Trezirea Fortei. Majoritatea il vad drept un lungmetraj bun, care readuce suflu francizei, dupa 32 de ani. continuă pe Adevărul

FOTO.Star Wars: Trezirea fortei a avut premiera mondiala in LA

Cel mai nou film din franciza Star Wars, Star Wars: Trezirea fortei a avut, luni, premiera mondiala, in Los Angeles.

VIDEO. Star Wars: Trezirea Fortei, pe lista American Film Institute dedicata celor mai bune 10 filme ale anului

Lungmetrajul Star Wars: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens, care va fi lansat pe plan mondial in aceasta saptamana, a fost inclus pe lista celor mai bune filme ale anului 2015, care a fost publicata, miercuri, de American Film Institute AFI).

Iata cum a fost la premiera mondiala Star Wars Force Awakens!

Desfasurarea de forte pentru premiera mondiala a filmului Star Wars: Force Awakens a fost similara cu ceea ce se intampla la Oscaruri. Patru strazi din cartierul Hollywood s-au inchis cu trei zile inainte pentru ca totul sa fie organizat in cel mai mic detaliu, iar producatorii se asteapta ca noul film sa doboare toate recordurile de box-office.

Fenomenul Star Wars a inceput cu doua luni inainte de premiera oficiala de pe 18 decembrie

Star Wars: Trezirea Fortei - al saptelea episod din cea mai populara saga epica si stiintifico-fantastica - a devenit un fenomen international cu multe luni inainte de a intra in cinematografe. Cel mai asteptat film al anului a inregistrat vanzari record de bilete inca dinainte de lansarea oficiala din 18 decembrie, in intreaga lume, inclusiv in Romania, potrivit unui comunicat al Cinema City.

VIDEO Cronica celui mai asteptat film al anului: Razboiul Stelelor: Trezirea Fortei - un film plin de actiune si magie care trebuie vazut

Marea asteptare a fanilor se apropie de final: Trezirea Fortei, episodul VII din celebra serie Razboiul Stelelor, va avea premiera vineri, 18 decembrie. HotNews. ro va prezinta o cronica a filmului regizat de JJ Abrams dupa o poveste original creata de George Lucas, o creatie care va incanta atat fanii, cat si noii spectatorii care vor descoperi lumea Star Wars pentru prima oara. Marele pariu al Studiourilor Disney, filmul care a batut orice record in materie de marketing e gata: pregatiti-va pentru doua ore pline de actiune, umor, efecte speciale si personaje simpatice.

FOTO. Forta este cu fanii Star Wars inca din anii 1970. Cum mergeau la cinema pentru premiera

Pasiunea fanilor Star Wars a ramas neschimbata inca din anii 1970, cand oamenii stateau la coada ca sa vada filmele seriei in premiera. Unii dintre ei mergeau la cinematografe costumati in Darth Vader sau alte personaje.

Star Wars 7 - The Force Awakens: Ovatii si strigate de bucurie la premiera noului film din aceasta serie, la Hollywood FOTO

Ovatii in picioare, aplauze frenetice si strigate de bucurie au marcat premiera celui mai nou film din seria Star Wars, care a avut loc luni seara, in fata unui public entuziast, intr-o seara de antologie, la Hollywood, informeaza site-ul fr. news. yahoo. com, citat de Mediafax.

Duel al frumoaselor de culoare la premiera Star Wars: The Force Awakens (Foto)

Asteptarea s-a terminat. Premiera mondiala a filmului Star Wars: The Force Awakens a avut loc la Chinese Theatre din Los Angeles, iar pe 18 decembrie, productia ajunge si in Romania.

FOTO: Astronautul Scott Kelly celebreaza premiera Star Wars, cu o fotografie de pe Statia Spatiala Internationala

Astronautul NASA Scott Kelly a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu amurgul, vazul de pe Statia Spatiala Internationla, facand referire la un personaj din Star Wars, Yoda.

Posterul Star Wars: observati diferentele

Star Wars a fost fumat dupa primul episod, insa de atunci studiourile Lucas s-au incapatanat sa il readuca in actualitate cu episoade total neinteresante. Nu am fost niciodaat un fan al seriei si, in afara de cateva fragmente din filmul initial, nu am vazut nimic. Insa, dupa aproape 30 de ani m-am mai uitat la ceva din Star Wars: posterul din China. Este, de fapt, singurul lucru care trebuie vazut din Star Wars 2016.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )