Libnet.ro
UNICEF

10:30

Razbunare in PSD dupa esecul din alegeri: Patru candidati ar urma sa fie scosi de pe lista si opriti din drumul spre Parlamentul European

B1 B1,
Razbunare in PSD dupa esecul din alegeri: Patru candidati ar urma sa fie scosi de pe lista si opriti din drumul spre Parlamentul European

Plecarea lui Dragnea direct din fruntea partidului la Penitenciarul Rahova si esecul cumplit de la europarlamentarul, cel mai slab scor din 1996, a provocat un haos urias in interiorul PSD. Noii lideri care au. continuă pe B1

SONDAJ Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?

Rezultatele foarte slabe ale PSD in alegerile europarlamentare a declansat deja lupta pentru putere in PSD. Iar luni liderul actual al partidului, Liviu Dragnea, primeste sentinta in dosarul angajarilor fictive. Sondaj HotNews. ro: Ce se va intampla cu Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri?.

Stirile ProTV: Scandal in PSD dupa alegeri. 4 candidati ar putea fi scosi de pe lista pentru Bruxelles

Este razmerita in PSD dupa scorul dezastruos obtinut de partid la alegerile europarlamentare de pe 26 mai 2019.

Cifrele care iti arata ce a pierdut PSD: Teleorman, surpriza acestor alegeri europarlamentare

Avem deja primele statistici care arata prezenta la vot, la alegerile europarlamentare si la referendumul pentru justitie. Teleorman este, deocamdata, surpriza acestor alegeri, avand cea mai mare prezenta la vot. Ziua alegerilor a inceput bine inca de la prima ora de votare, atat in Romania, cat si in strainatate. Pe site-ul Biroului Electoral Central, ai [] .

VIDEO Viorica Dancila, la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Este un moment dificil, dar PSD este unit, nu exista tabere in partid/ Nu voi demisiona din Guvern

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea, ca, indiferent de sentimentele pentru Dragnea, condamnarea aceastuia reprezinta un moment dificil pentru PSD, care trebuie sa iasa intarit. Ea a spus ca marti vor avea loc doua sedinte ale PSD, in care liderii PSD vor stabili pasii de urmat si vor lua impreuna deciziile. Dancila, care a venit la declaratii insotita de mai multi lideri ai partidului si de o parte a ministrilor, a tinut sa sublinieze din nou ca nu va demisiona din Guvern si ca in partid nu exista tabere.

Scandal la conferinta PSD, dupa rezultatele alegerilor. Liviu Dragnea si-a iesit din minti

Conferinta PSD, dupa aflarea primelor rezultate ale alegerilor europarlamentare, s-a lasat cu intrebari jenante si cu situatii nervoase, la sediul Partidului Social Democrat. Liderul social-democrat a anuntat cp nu va participa la alegerile prezidentiale drept candidat din partea PSD sau a aliantei PSD-ALDE. Scandal la sediul PSD. Dragnea s-a enervat pe reporteri Devina pentru aceasta [] .

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

Decizie radicala luata de Ilie Nastase dupa esecul zdrobitor de la Alegerile Europarlamentare

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a ajuns la capatul liniei ca politican dupa ziua de 26 mai cand in Romania au avut loc alegeri pentru Parlamentul European.

Deputat PSD despre esecul usturator al partidului. Salariatii din sistemul bugetar au uitat ca acest guvern le-a crescut salariile

Ajuns parlamentar pe listele PMP, deputatul salajean Liviu Balint a trecut in tabara social-democratilor in toamna anului 2017. in Salaj, PSD s-a clasat pe locul 4 la europarlamentare.

Deputat PSD, despre esecul usturator al partidului. Salariatii din sistemul bugetar au uitat ca acest guvern le-a crescut salariile

Ajuns parlamentar pe listele PMP, deputatul salajean Liviu Balint a trecut in tabara social-democratilor in toamna anului 2017. in Salaj, PSD s-a clasat pe locul 4 la europarlamentare.

Viorica Dancila preia interimar sefia PSD, dupa condamnarea lui Dragnea / CEx, convocat pentru marti (surse)

Dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, PSD este in degringolada. Niciun lider social democrat nu vrea sa-si asume deocamdata conducerea partidului, fara o negociere in prealabil cu liderii din teritoriu. Statutar, presedintele executiv al PSD este si cel care preia interimatul partidului in cazul vacantarii postului de presedinte. Surse social democrate au declarat pentru HotNews. ro ca Viorica Dancila va prelua sefia partidului pana la organizarea de noi alegeri. UPDATE Liderii PSD se reunesc la aceasta ora la sediul PSD din Baneasa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )