Libnet.ro
UNICEF

17:45

Razvan Burleanu a dezvaluit de ce candideaza, de fapt, Ionut Lupescu la alegerile de la FRF

Adevărul Adevărul,
Razvan Burleanu a dezvaluit de ce candideaza, de fapt, Ionut Lupescu la alegerile de la FRF

Ionut Lupescu este primul contracandidat serios pentru Razvan Burleanu, la alegerile pentru postul de presedinte al FRF, care vor avea loc pe 18 aprilie. continuă pe Adevărul

Razvan Burleanu a dezvaluit de ce candideaza, de fapt, Ionut Lupescu la alegerile de la FRF. Tinta lui era alta!

Ionut Lupescu este primul contracandidat serios pentru Razvan Burleanu, la alegerile pentru postul de presedinte al FRF, care vor avea loc pe 18 aprilie.

SONDAJ Cine merita sa castige lupta pentru sefia fotbalului romanesc, Ionut Lupescu sau Razvan Burleanu?

Lipsa rezultatelor la nationala, indepartarea publicului si degringolada echipelor de club sunt realitatile dure ale fotbalului romanesc. Ionut Lupescu, director al Comisiei Tehnice a UEFA, a anuntat ca va candida la sefia Federatiei Romane de Fotbal FRF) impotriva actualului presedinte, Razvan Burleanu, acuzat de multi oameni de fotbal ca a instaurat o conducere bazata pe clientelism, mediocritate si lipsa de profesionalism. Sondaj HotNews. ro: Cine credeti ca va castiga alegerile la sefia FRF?.

Ionut Lupescu, un roman cu educatie nemteasca: Portretul omului care vrea sa readuca fotbalul romanesc pe culmile gloriei

Spre deosebire de ce se intampla inainte de 2014, cand masinaria de voturi a lui Sandu functiona fara cusur, acum Razvan Burleanu nu mai e sigur de locul sau. De fapt, incepand de duminica, favorit in aceasta cursa e Ionut Lupescu!.

OFICIAL: Ionut Lupescu si-a anuntat candidatura la presedintia FRF

Fostul international Ionut Lupescu a anuntat ca va candida la presedintia Federatiei Romane de Fotbal, alegerile urmand sa aiba loc la 18 aprilie, scrie News. ro. In prezent, presedinte al FRF este Razvan Burleanu.

Ionut Lupescu e gata sa-si anunte candidatura pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal

Ionut Lupescu ar fi pe punctul de a-si anunta candidatura pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal. Considerat cel mai puternic contracandidat al lui Razvan Burleanu la alegerile programate pe 18.

Este oficial! Ionut Lupescu si-a anuntat candidatura la sefia FRF

Fostul international Ionut Lupescu a anuntat ca va candida la presedintia Federatiei Romane de Fotbal, alegerile urmand sa aiba loc la 18 aprilie. in prezent, presedinte al FRF este Razvan.

Ionut Lupescu: Am luat aceasta decizie de unul singur si nu am pe nimeni alaturi! Fostii colegi de la UEFA ma vor sustine (Audio)

Ionut Lupescu a anuntat oficial ca isi va depune candidatura la sefia FRF. Lupescu a afirmat ca are deplina sustinere a fostilor colegi din Generatiei de Aur Dupa toate mesajele pe care le-am primit.

Ionut Lupescu si-a anuntat candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal

Fostul international Ionut Lupescu a anuntat ca va candida la presedintia Federatiei Romane de Fotba.

Reactia lui Razvan Burleanu, dupa ce a fost chemat la Politie

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a fost chemat astazi la Sectia 9 de politie din Capitala ca urmare a unei plangeri penale intentate de patru fosti angajati ai FRF,Dumitru Mihalache, fostul director de.

Razvan Burleanu, audiat la Sectia 9 Politie, dupa o plangere depusa de fosti angajati ai FRF

Presedintele Fedratiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, este audiat, vineri, la Sectia 9 Politie din Capitala, dupa o plangere depusa de fosti angajati ai FRF, care au castigat procese cu forul de la Casa Fotbalului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )