Libnet.ro
UNICEF

05:15

Razvan Chereches: Au lansat etapa a doua de vaccinare fara sa fie pregatita inca. Etapa a doua va fi semnificativ mai complicata decat prima (VIDEO)

B1 B1,
Razvan Chereches: Au lansat etapa a doua de vaccinare fara sa fie pregatita inca. Etapa a doua va fi semnificativ mai complicata decat prima (VIDEO)

Razvan Chereches, profesor de Sanatate Publica la Universitatea Babes-Bolyaidin Cluj, a declarat vineri seara, intr-o interventie in cadrul emisiunii Actualitatea, cu Tudor Musat, ca este de. continuă pe B1

UPDATE Platforma online pentru programari in etapa a doua de vaccinare, functionala, la trei ore dupa ce ar fi trebuit sa se dea, oficial, startul inscrierilor

UPDATE Platforma online de programare pentru etapa a doua a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 era functionala vineri seara, la ora 18,00, potrivit unui anunt facut de Serviciul de Telecomunicatii Speciale. Startul inscrierilor pentru etapa a doua a vaccinarii ar fi trebuit sa se dea, oficial, astazi, la ora 15:00.

Romanii inclusi in etapa a doua de vaccinare isi pot face cont pe platforma, dar se pot programa doar de vineri, dupa ora 15.00

Romanii inclusi in etapa a doua de vaccinare - persoanele cu varsta peste 65 de ani, pacientii cu boli cronice si angajatii care desfasoara activitati in domenii-cheie, esentiale - isi pot face cont pe platforma de programari, insa programarea in sine pentru vaccinare se poate face doar de vineri, 15 ianuarie, dupa ora 15. Vaccinarea efectiva va incepe luni.

La Buzau, etapa a doua de vaccinare anti-COVID incepe luni, in sapte centre

Primii varstnici din judetul Buzau vor fi vaccinati abia pe 18 ianuarie si nu astazi, 15 ianuarie, asa cum s-a anuntat initial. De asemenea, dupa ce, in prima faza, dintre cele 18 centre de vaccinare stabilite au ramas 15, startul imunizarii in etapa a doua va fi dat doar in sapte puncte.

Start simbolic in etapa a doua de vaccinare la Cluj. Primii imunizati, varstnicii de la un centru de ingrijire si asistenta VIDEO

Centrele de vaccinare din Cluj-Napoca vor fi functionale incepand de luni, 18 ianuarie 2020, dar startul etapei a doua de vaccinare a fost dat inca de vineri, 15 ianuarie.

Razvan Chereches, despre redeschiderea scolilor: in acest moment nu este fezabila. Daca se ia astazi, decizia este politica si prematura

Razvan Chereches, profesor de Sanatate Publica la Universitatea Babes-Bolyaidin Cluj, a comentat, intr-o interventie telefonica pe B1 TV, subiectul redeschiderii scolilor, in conditiile in care.

Vineri incepe a doua etapa de vaccinare. Se poate face programare prin telefon

Vineri, 15 ianuarie 2021, incepe in Romania a doua etapa de vaccinare anti - Covid, au anuntat sefii.

STS anunta ca a fost remediata defectiunea platformei pentru programarea la vaccinarea anti-COVID

Platforma pentru programarea persoanelor care se incadreaza in etapa a doua a campaniei de vaccinare s-a blocat vineri, la scurt timp dupa ora 15, ora la care autoritatile anuntau ca va fi disponibila. La scurt timp STS, care au dezvoltat platforma, a precizat ca aceasta nu s-a blocat, ci este in procedura de actualizare.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )