Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vineri incepe a doua etapa de vaccinare. Se poate face programare prin telefon

România Liberă România Liberă,
Vineri incepe a doua etapa de vaccinare. Se poate face programare prin telefon

Vineri, 15 ianuarie 2021, incepe in Romania a doua etapa de vaccinare anti - Covid, au anuntat sefii. continuă pe România Liberă

Buzaul intra in a doua etapa de vaccinare anti-COVID cu mai putine centre decat erau anuntate

Judetul Buzau va incepe vaccinarea celor peste 90. 000 de persoane, care reprezinta persoane de peste 65 de ani si angajati din institutiile de risc, in doar 15 centre si nu 18, cate au fost stabilite initial.

Medicul Valeriu Gheorghita, veste buna pentru romani. Cine sunt pacientii care au prioritate la cea de-a doua etapa de vaccinare

Noul an vine cu vesti bune pentru romani. Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19 a anuntat cand va incepe cea de-a doua etapa de vaccinare, dar si cine va putea beneficia de serul mult asteptat. Potrivit medicului, persoanele cu urmatoarele boli cronice vor putea sa se vaccinee incepand cu data de 15 ianuarie. Ce se intampla .

Cand incepe si cine intra in cea de-a doua etapa a campaniei nationale. Valeriu Gheorghita: Toate persoanele vor avea acces la vaccinare

Medicul Valeriu Gheorghita a explicat cine intra in cea de-a doua etapa de vaccinare anti-COVID. Pe langa angajatii din sectoarele esentiale, in aceasta etapa se vor vaccina si persoanele care sufera de.

Ministrul Sanatatii, intrebat cat ar putea sa dureze a doua etapa a campaniei de vaccinare: E prea devreme sa va spun. Daca o sa avem doar cele doua vaccinuri, atunci o sa dureze mai mult decat ne-am astepta (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nu poate preciza cu certitudine cat de mult va dura a doua etapa a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Daca Romania va folosi doar vaccinurile de la.

Opt centre de vaccinare vor fi pregatite in judetul Covasna pentru cea de-a doua etapa a campaniei

In judetul Covansa vor fi infiintate opt centre de vaccinare, pentru cea de-a doua etapa a campaniei nationale. in aceasta urmeaza sa fie incluse persoanele cu varste de peste 65 de ani, cele din categoriile.

EXCLUSIV Medicii de familie se plang de lipsa de informatii, cu cateva zile inainte de a doua etapa a campaniei de vaccinare: Cred ca mai mult aflu de la televizor decat de la DSP

Desi mai sunt cateva zile pana cand incepe ce-a de-a doua campanie de vaccinare impotriva noului coronavirus lipsesc informatiile concrete atat pentru medici, cat si pentru cei care doresc sa se vaccineze.

15 ianuarie, ora 15. Acesta este momentul in care se da startul programarilor pentru a II-a etapa de vaccinare impotriva COVID-19

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a anuntat ca a doua etapa de vaccinare va incepe in data de 15 ianuarie, ora 15. 00, iar programarea va putea fi facuta pe o platforma special infiintata, la un numar unic de telefon, personal, prin medicul de familie, prin serviciile de call-center sau prin directiile de asistenta sociala din cadrul primariilor.

Medicul Valeriu Gheorghita, detalii despre etapa a doua de vaccinare: Alegerea vaccinului se va face in functiede stoc

Seful campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a oferit, marti, informatii despre etapa a doua de vaccinare. in aceasta etapa vor fi vaccinate persoanele in varsta, cele cu boli cronice si membrii personalului esential.

Care sunt categoriile de boli cronice care vor fi incluse in etapa a doua de vaccinare impotriva COVID-19. Cum se face programarea

Directiile de Sanatate Publica au inceput sa publice criteriile care vor sta la baza vaccinarii populatiei impotriva COVID-19, in cea de-a doua etapa a campaniei. Astfel, potrivit presei locale, DSP.

Valeriu Gheorghita: Platforma de vaccinare pentru a doua etapa, operationala din 15 ianuarie

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )