Libnet.ro
UNICEF

06:15

Razvan Ciobanu se drogase cu cocaina. Ce au dezvaluit testele rapide efectuate la necropsia designerului

Antena3 Antena3,
Razvan Ciobanu se drogase cu cocaina. Ce au dezvaluit testele rapide efectuate la necropsia designerului

Una dintre etapele anchetei in cazul mortii lui Razvan Ciobanu a fost testarea antidrog post-mortem pentru a se afla daca designerul consumase substante interzise. Aparatul performant folosit in cazul. continuă pe Antena3

Legistii CONFIRMA: Razvan Ciobanu se DROGASE cu COCAINA inainte de a se face praf cu masina (FOTO)

Medicii legisti confirma ca Razvan Ciobanu consumase cocaina inainte sa se urce la volan. E MARELE SECRET AL LUI TEO TRANDAFIR! INCREDIBIL CINE E DE FAPT PRIMUL EI SOT! A FOST TINUT LA SECRET Una dintre.

Ce droguri a consumat Razvan Ciobanu inainte sa se urce la volan. Dezvaluiri de la testele rapide

Imediat dupa moartea lui Razvan Ciobanu, politistii rutieri au folosit un aparat performant pentru a depista daca designerul a consumat droguri inainte sa se urce la volan. Rezultatul testului a confirmat ca designerul luase cocaina, dar acest lucru trebuie sa fie confirmat de analizele de laborator. Printre primele informatii aparute dupa moartea lui Razvan Ciobanu [] .

Descoperiti. Razvan Ciobanu, marturie bomba despre consumul de droguri

Razvan Ciobanu a intrat in atentia presei in povestea cu drogurile in urma cu 11 ani. in 2009, creatorul de moda a recunoscut public faptul ca era consumator de cocaina. A intrat din nou in atentia.

Iulia Albu, mesaj catre Catalin Botezatu, dupa inmormantarea lui Razvan Ciobanu

Iulia Albu, buna prietena cu Razvan Ciobanu, n-a pierdut ocazia de a-i ataca pe unii dintre cei prezenti la inmormantarea creatorului de moda. Printre cei atinsi de Iulia Albu a fost si Catalin Botezatu. Razvan Ciobanu a fost condus pe ultimul drum pe 2 mai, de multe vedete, mai ales din lumea showbizului si a [] .

PARUIALA TOTALA in lumea mondena, dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Botezatu sterge pe jos cu Iulia Albu, dupa ce aceasta l-a atacat dur chiar in biserica

E scandal in lumea mondena dupa moartea lui Razvan Ciobanu. Catalin Botezatu a tinut sa ii raspunda Iuliei Albu, dupa ce vedeta a tinut un mic discurs la inmormantarea lui Razvan Ciobanu in care,.

Rasturnare de situatie in cazul lui Razvan Ciobanu. Martorul-cheie a declarat cu ochii in lacrimi ca tot ce a zis pana acum este fals

Rasturnare de situatie in cazul lui Razvan Ciobanu. Surse din ancheta au facut declaratii surprinzatoare pentru Xtra Night Show. Singurul martor in cazul lui Razvan Ciobanu, care a declarat in debutul.

Razvan Ciobanu si-a prevestit moartea? Detaliul care a scapat tuturor pana acum!

Felul in care Razvan Ciobanu a murit a socat intreaga tara! Razvan Ciobanu a fost gasit de catre salvatori ghemuit intre cateva crengi de copac. Ei bine, in anul 2018, designerul a primit echipa Xtra.

Rasturnare de situatie! Vica Blochina l-a reclamat la Politie pe Razvan Ciobanu, inainte sa moara

In urma cu doua luni, Vica Blochina l-a reclamat la politie pe Razvan Ciobanu. Aceasta i-ar fi imprumutat niste genti scumpe, de firma, pe care regretatul desingner nu le-ar mai fi returnat. La fel a procedat s.

Detaliul socant in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Creatorul de moda avea doar o moneda de 50 de bani in buzunar. Cati bani au fost gasiti de fapt in masina

Noi detalii au fost facute publice in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. in masina pe care o conducea acesta se aflau 1300 de lei, fara ca creatorul de moda sa stie ceva. in buzunarele sale se afla.

Noi informatii din ancheta lui Razvan Ciobanu. Masina a fost impregnata cu substanta anti-drog. Ce au descoperit anchetatorii

Apar noi detalii din ancheta lui Razvan Ciobanu. Oficialii au incercat sa gaseasca urme de droguri in masina. Astfel, anchetatorii au folosit o substanta speciala cu care au impregnat suprafata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )