Libnet.ro
UNICEF

05:00

Razvan Cuc, despre metroul din Drumul Taberei: Sunt rezolvate toate problemele la Magistrala 5. Termenul stabilit pentru darea in folosinta a ramas luna decembrie

B1 B1,
Razvan Cuc, despre metroul din Drumul Taberei: Sunt rezolvate toate problemele la Magistrala 5. Termenul stabilit pentru darea in folosinta a ramas luna decembrie

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa ca termenul stabilit pentru darea in folosinta a metroului din Drumul Taberei a ramas luna decembrie. Razvan Cuc a. continuă pe B1

Autostrada Lugoj-Deva, tinuta inchisa pentru probleme minore. Razvan Cuc: Mergeti sa vedeti daca e bine pus gardul

Ministrul Razvan Cuc si seful CNAIR, Sorin Scarlat, au oferit explicatii despre neregulile constatate pe Lotul 3 al Autostrazii Lugoj - Deva, care au dus la amanarea inaugurarii celor 43 de kilometri de autostrada, programata la mijlocul lunii august.

RAZVAN CUC: Urmeaza restructurari la companiile din cadrul ministerului

Noua organigrama a societatii TAROM a fost discutata in Consiliul de Administratie si urmeaza restructurari la majoritatea companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

RAZVAN CUC: Este normal sa nu ne batem joc de banii romanilor

Compania de Autostrazi va da constructorului de pe lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva un termen rezonabil pentru remedierea problemelor identificate acolo, iar in caz contrar cu siguranta se va intra intr-o procedura de reziliere a contractului, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intr-o conferinta de presa.

Ce scrie presa straina despre protestele din Bucuresti din 10 august

Romanii au marcat un an de la protestul din 10 august 2019, iar cazul Caracal le-a dat un motiv in plus sa ceara demisia guvernului, scriu jurnalistii publicatiilor straine despre protestele din Romania, noteaza Digi24. ro .

Roger Federer, despre retragerea din tenis: Daca suntem bine toti, fara accidentari, daca parintii mei vor fi sanatosi, sper sa mai joc cativa ani

Roger Federer se afla la Cincinnati, iar inainte de startul competitiei Masters a discutat despre cat timp va mai juca tenis. Totul tine de fericirea familiei sale, dupa cum a marturist marele campion elvetian. Daca suntem bine toti, fara accidentari, daca parintii mei vor fi sanatosi, sper sa mai joc cativa ani.

Dan Barna, despre protestul din Capitala: Membrii nostri vor fi acolo. Nu facem campanie.

Presedintele USR, Dan Barna, a transmis in legatura cu protestul de sambata din Capitala, ca membrii partidului vor fi prezenti la eveniment, dar nu vor face campanie electorala si nu vor strange semnaturi.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )