Libnet.ro
UNICEF

07:30

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor Pentru anul 2017, s-au estimat circa 90 km de autostrada |INTERVIU

România Liberă România Liberă,
Razvan Cuc, ministrul Transporturilor Pentru anul 2017, s-au estimat circa 90 km de autostrada |INTERVIU

Mutate la Otopeni in 2001, cursele interne ale Tarom ar putea reveni la Baneasa dupa modernizarea aerogarii, a explicat, intr-un interviu pentru Romania libera, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. continuă pe România Liberă

Razvan Cuc, ministrul Transporturilor: Pentru anul 2017, s-au estimat circa 90 km de autostrada |INTERVIU ROMANIA LIBERA

Mutate la Otopeni in 2001, cursele interne ale Tarom ar putea reveni la Baneasa dupa modernizarea aerogarii, a explicat, intr-un interviu pentru Romania libera, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

EXCLUSIVITATE. Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Cursele interne ale Tarom ar putea reveni pe Aeroportul Baneasa

Din cauza supraaglomerarii Aeroportului Henri Coanda Baneasa, cursele interne ale Tarom ar putea reveni pe Baneasa, de unde au fost mutate in 2001, prin decizia ministrului Transporturilor de la acea vreme Miron Mitrea. O spune, in exclusivitate pentru Romania libera, actualul ministru, Razvan Cuc. Pe larg, in interviul acordat Romaniei libere.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Cursele interne ale Tarom si ale companiilor low cost ar putea reveni pe Aeroportul Baneasa

Din cauza supraaglomerarii Aeroportului Henri Coanda Baneasa, cursele interne ale Tarom ar putea reveni pe Baneasa, de unde au fost mutate in 2001, prin decizia ministrului Transporturilor de la acea vreme Miron Mitrea. O spune, in exclusivitate pentru Romania libera, actualul ministru, Razvan Cuc. Pe larg, in interviul acordat Romaniei libere.

Stenograma. Cum s-a opus PSD ca Sevil Shhaideh sa dea explicatii in plen. O sa invitati ministrul Transporturilor sa vorbeasca despre Ministerul de Externe?

Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost invitata de PNL sa prezinte in plen stadiul pregatirilor pe care le desfasoara Guvernul pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri. Shhaideh a trimis o scrisoare conducerii Camerei Deputatilor in care sustine ca, desi e vicepremier, nu are atributii in organizarea Centenarului, asa ca nu are de ce sa vina in plen. Refuzul lui Shhaideh a generat o disputa intre PSD si Opozitie in sedinta Biroului Permanent.

Tolo.ro: Colegiul Medicilor il ameninta cu judecata pe ministrul Sanatatii, pentru ca nu opreste chestionarea pacientilor despre mita in spitale (VIDEO)

Ministrul Sanatatii Florian Bodog este amenintat cu Tribunalul de Colegiul Medicilor. Doctorii sunt nemultumiti ca actualul ministru PSD sustine proiectul inceput de predecesorul sau Vald Voiculescu.

FMI: Impactul majorarilor salariale, pentru perioada 2017-2020, este de 2,1% din PIB. Deficitul bugetar din acest an va atinge 3,7%

Romania si-a consolidat economia, in ultimii ani, dupa criza, insa reducerile de taxe si impozite si majorarile salariale ce depasesc productivitatea, plus reducerea investitiilor publice ameninta aceste realizari, a declarat vineri, Reza Baqir, seful misiunii FMI pentru Romania, citat de Mediafax, Pe de alta parte, deficitul bugetar din acest an va atinge 3,7%, iar pentru 2018 se prevede o crestere a acestuia la 3,9% din PIB, a declarat vineri reprezentantul Fondului Monetar International FMI), Reza Baqir. Vezi aici declaratia oficiala a FMI.

Cum vrea Gabriela Firea sa imparta banii bucurestenilor: 55 MILIOANE DE LEI pentru BISERICI si 30 MILIOANE LEI pentru STATUI. Sanatate si invatamantul, mai putin importante

Propunerea de buget a Primariei Capitalei pentru anul 2017 a intrat in dezbatere publica. Este vorba despre 5 miliarde lei, adica peste 1 miliard de euro. Din aceasta suma, Gabriela Firea vrea sa cheltuie .

Cum sunt cheltuiti banii bucurestenilor: Gabriela Firea vrea sa aloce 55 milioane de lei pentru biserici si Catedrala Mantuirii Neamului, plus 30 milioane lei pentru statui, printre care: statuia unui dac, a Hortensiei Papadat Bengescu si Printului Raini

Primaria Capitalei a postat in dezbatere publica propunerea de buget pentru anul 2017. Potrivit documentului, municipalitatea vrea sa aloce 55 milioane de lei pentru biserici si 30 milioane lei pentru statui. Din suma totala pentru biserici, Catedrala Mantuirii Neamului ar urma sa primeasca 15 milioane de lei. Banii se regasesc in propunerea de buget a Administratiei Monumentelor si Patrimoniului Turistic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )