Libnet.ro
UNICEF

06:00

Razvan Cuc, al treilea ministru PSD care promite metroul din Drumul Taberei: La sfarsitul anului vom avea primul tren pe acea magistrala (FOTO)

B1 B1,
Razvan Cuc, al treilea ministru PSD care promite metroul din Drumul Taberei: La sfarsitul anului vom avea primul tren pe acea magistrala (FOTO)

Metroului din Drumul Taberei va fi inaugurat, asa cum s-a promis, in luna decembrie, relateaza Stiripesurse. ro, care citeaza declaratiile ministrului Transporturilor din cadrul unei emisiuni televizate la Antena. continuă pe B1

Cuc promite: Metroul Dr. Taberei va fi gata in decembrie! Ce spune directorul Metrorex?

In vreme ce ministrul Razvan Cuc promite, iar si iar, ca metroul spre Drumul Taberei va fi gata peste doar 3 luni, directorul Metrorex e ceva mai rezervat in declaratii.

RAZVAN CUC: Se impune o restructurare masiva la toate companiile din minister

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, marti seara, la un post de televiziune, ca se impune o restructurare masiva la toate companiile din coordonarea ministerului, iar filtrul urmeaza sa fie facut de conducerea societatilor respective.

Razvan Cuc anunta concedieri masive la companiile din subordinea Ministerului Transporturilor: Cu PILE, AMANTE, NEPOATE nu poti sa generezi plus valoare

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, recunoaste ca sistemul de pile, amante, nepoate, nepotisme capuseaza toate companiile din subordinea ministerului pe care il conduce si afirma ca este nevoie de o.

EXCLUSIV Razvan Cuc, deplasare in secret la Salonic. Luni, ministrul Transporturilor semneaza cu turcii de la Alsim Alarko contractul pentru Lotul 1 din Autostrada de Centura a Capitalei. Grecii de la Aktor construiesc lotul 3 (FOTO)

EXLUSIV ONLINE Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a efectuat in aceasta saptamana o vizita fulger neanuntata la Salonic. Informatii ajunse in posesia B1. ro arata cum ministrul s-a imbarcat intr-o.

Razvan Cuc: Noi cei din PSD lucram pentru tara, in timpul guvernarilor noastre am devenit membri NATO, am finalizat negocierile pentru a fi membri ai UE

PSD demonstreaza ca este partidul tuturor romanilor, ca are capacitatea de a moderniza statul roman, de a veni cu solutii la problemele existente, iar Viorica Dancila a demonstrat de atatea ori ca pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )