Libnet.ro
UNICEF

01:05

Razvan Cuc: Noi cei din PSD lucram pentru tara, in timpul guvernarilor noastre am devenit membri NATO, am finalizat negocierile pentru a fi membri ai UE

B1 B1,
Razvan Cuc: Noi cei din PSD lucram pentru tara, in timpul guvernarilor noastre am devenit membri NATO, am finalizat negocierile pentru a fi membri ai UE

PSD demonstreaza ca este partidul tuturor romanilor, ca are capacitatea de a moderniza statul roman, de a veni cu solutii la problemele existente, iar Viorica Dancila a demonstrat de atatea ori ca pentru. continuă pe B1

Razvan Cuc, al treilea ministru PSD care promite metroul din Drumul Taberei: La sfarsitul anului vom avea primul tren pe acea magistrala (FOTO)

Metroului din Drumul Taberei va fi inaugurat, asa cum s-a promis, in luna decembrie, relateaza Stiripesurse. ro, care citeaza declaratiile ministrului Transporturilor din cadrul unei emisiuni televizate la Antena.

EXCLUSIV Razvan Cuc, deplasare in secret la Salonic. Luni, ministrul Transporturilor semneaza cu turcii de la Alsim Alarko contractul pentru Lotul 1 din Autostrada de Centura a Capitalei. Grecii de la Aktor construiesc lotul 3 (FOTO)

EXLUSIV ONLINE Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a efectuat in aceasta saptamana o vizita fulger neanuntata la Salonic. Informatii ajunse in posesia B1. ro arata cum ministrul s-a imbarcat intr-o.

RAZVAN CUC: Se impune o restructurare masiva la toate companiile din minister

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, marti seara, la un post de televiziune, ca se impune o restructurare masiva la toate companiile din coordonarea ministerului, iar filtrul urmeaza sa fie facut de conducerea societatilor respective.

Razvan Cuc anunta concedieri masive la companiile din subordinea Ministerului Transporturilor: Cu PILE, AMANTE, NEPOATE nu poti sa generezi plus valoare

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, recunoaste ca sistemul de pile, amante, nepoate, nepotisme capuseaza toate companiile din subordinea ministerului pe care il conduce si afirma ca este nevoie de o.

Primele reactii la nominalizarea Danei Girbovan: Dan Barna ii cere lui Klaus Iohannis sa nu accepte numirea Vlad Voiculescu: Mafia profunda din PSD se regrupeaza

Prima reactie la nominalizarea Danei Girbovan pentru functia de ministru al Justitiei a venit de la presedintele USR, Dan Barna, care ii cere lui Klaus Iohannis sa nu accepte numirea. Barna afirma ca Dana Girbovan a fost unul dintre cei mai vocali sustinatori ai reformei initiate de Dragnea si Iordache in justitie, in favoarea penalilor din politica. Si Vlad Voiculescu, unul dintre liderii PLUS, a reactionat, acuzand ca Mafia profunda din PSD se regrupeaza.

TEODOROVICI: Sa-i aplaudam pe cei din sectorul bugetar, jigniti de PNL

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a cerut sambata, participantilor la Congresul extraordinar al PSD, sa-i aplaude pe angajatii din sectorul bugetar, jingniti de PNL, sala conformandu-se si aplaudand indelung.

PROFIL Cine este Iulian Iancu, nominalizat de PSD vicepremier pentru Economie, si de ce a fost numit in telegramele Wikileaks omul Gazprom

Iulian Iancu este un deputat PSD, ales in 2016 pentru al patrulea mandat. Dupa cum HotNews. ro scria in 2015, cand a fost propus de PSD pentru o inalta functie europeana, numele lui a fost asociat multa vreme, in urma Wikileaks, cu gigantul rus Gazprom. La inceputul acestui an, el a castigat insa un proces cu liderul PNL Ludovic Orban, care il calificase drept omul Gazprom.

Congres PSD sambata pentru lansarea candidaturii lui Dancila la prezidentiale. Participa si Stanishev

Social-democratii se reunesc, sambata, incepand cu ora 11. 00, la Parlament, la Congresul care va marca lansarea candidaturii liderului PSD Viorica Dancila pentru functia de presedinte al Romaniei. La eveniment participa si presedintele PES, Sergei Stanishev, potrivit Mediafax.

Lovitura pentru social-democrati. Senatorul Nicolae Marin a demisionat din PSD

Senatorul Nicolae Marin a declarat, vineri, ca a renuntat la calitatea de membru PSD si de chestor al Senatului si va activa ca parlamentar independent. intr-o democratie sanatoasa, dezbaterea si.

Galati: Senatorul Nicolae Marin a demisionat din PSD

Senatorul Nicolae Marin a declarat, vineri, ca a renuntat la calitatea de membru PSD si de chestor a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )