Libnet.ro
UNICEF

10:45

Razvan Lucescu, dupa ce a castigat titlu cu PAOK: E cel mai frumos moment din viata mea

Hotnews Hotnews,
 Razvan Lucescu, dupa ce a castigat titlu cu PAOK: E cel mai frumos moment din viata mea

Razvan Lucescu si-a trecut in palmares primul sau titlu de campion din cariera de antrenor, dupa ce echipa sa, PAOK Salonic, a castigat campionatul Greciei. Tehnicianul roman a declarat ca traieste cel mai frumos moment din viata sa. continuă pe Hotnews

Razvan Lucescu scrie istorie in Grecia - PAOK, primul titlu de campioana dupa o pauza de 34 de ani

Formatia PAOK Salonic, antrenata de Razvan Lucescu, a castigat, duminica, titlul in Grecia, invingand cu scorul de 5-0 echipa lui Dragos Balauru, Levadiakos, in penultima etapa a campionatului elen. Pentru PAOK, echipa la care este legitimat Alin Tosca, este primul titlu national dupa 34 de ani.

Razvan Lucescu a castigat titlul de campion cu PAOK Salonic

Echipa de fotbal PAOK Salonic, antrenata de Razvan Lucescu, este noua campioana a Greciei, dupa ce a invins-o duminica pe Levadiakos cu 5-0, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a 29-a,.

Stirile ProTV: Bunica ii creste in grajd, dupa ce mama i-a parasit. De ce se teme cel mai mult

Intram in Saptamana Patimilor pentru credinciosii ortodocsi si greco-catolici, o perioada de gandire si de incercari, la finalul careia speram sa fim cu totii mai buni si mai iertatori. Oricat ne-ar fi de greu, nu uitati ca sunt altii mult mai in nevoie.

Ivan Savvidis, patronul lui PAOK: Razvan Lucescu va avea mai multe realizari decat Mircea Lucescu

Patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, a fost in al 9-lea cer dupa ce echipa antrenata de Razvan Lucescu a cucerit titlul. Dupa sarbatoarea de la final, Savvidis si Mircea Lucescu au oferit un dialog savuros.

Razvan Lucescu obtine titlul in Grecia cu PAOK Salonic

Echipa PAOK Salonic a obtinut, duminica, titlul in Grecia dupa o asteptare de 34 ani.

Dancila, prima oara cu Liviu Dragnea in campanie: Cred ca am fost cel mai atacat prim-ministru de dupa 1989

Premierul Viorica Dancila, a declarat ca a fost cel mai atacat prim-ministru de dupa 1989, adaugand dupa ca nu o sa faca niciun pas inapoi pentru ca are o datorie fata de cetatenii Romaniei si fata de Liviu Dragnea, scrie.

Cel mai grav accident rutier petrecut vreodata in Romania

Soselele din tara nu duc lipsa de accidente grave, din pacate, asa ca mai mereu vezi la stiri tot felul de cazuri dramatice. Nici in trecutul tarii n-am dus-o mai bine, avand in vedere cel mai grav accident din istoria Romaniei.

(P) Arctic a fost votat drept brandul de electrocasnice ce ofera cel mai bun raport calitate-pret

Arctic, liderul pietei locale de electrocasnice, a fost certificat drept brandul de electrocasnice ce ofera cel mai bun raport calitate-pret de catre International Certification Association ICERTIAS). Certificarea a fost primita in urma votului.

MARIUS BUDAI: in cel mai scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat astazi ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile pe care Guvernul le are in vedere pentru rezolvarea crizei de forta de munca, conform Agerpres.

Ministrul Muncii, Marius Budai: in cel mai scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat luni ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )