Libnet.ro
UNICEF

19:45

Razvan Rat devine jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene, depasindu-l pe Hagi

Hotnews Hotnews,
Razvan Rat devine jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene, depasindu-l pe Hagi

Fundasul echipei Sahtior Donetk Razvan Rat a devenit jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene - 96, anunta Comisia de Statistica si Istorie a Federatiei Romane de Fotbal. Rat l-a depasit pe Gheorghe Hagi, care detinea recordul din 1999 95 de jocuri), cu ocazia meciului dintre Sahtior si Juventus Torino 0-1), disputat miercuri seara, in Liga Campionilor. continuă pe Hotnews

Razvan Rat este jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene, depasindu-l pe Hagi

Fundasul Razvan Rat, de la Sahtior Donetk, a devenit jucatorul roman cu cele mai multe meciuri in cupele europene - 96, anunta Comisia de Statistica si Istorie a Federatiei Romane de Fotbal. Rat l-a depasit pe Gheorghe Hagi, care detinea recordul din 1999 95 de jocuri), cu ocazia meciului dintre Sahtior si Juventus Torino 0-1), disputat miercuri seara, in Liga Campionilor, potrivit Agerpres.

Kanye West si Jay-Z, printre artistii cu cele mai multe nominalizari la Grammy 2013.

Reprezentantii National Academy of Recording Arts and Sciences, organizatia care decerneaza premiile Grammy, au celebrat, miercuri seara diversitatea din muzica, intrucat sase artisti din genuri muzicale diferite, au primit cele mai multe nominalizari - cate sase - la premiile Grammy 2013, informeaza Mediafax. Astfel, Kanye West, Jay-Z, Frank Ocean, Dan Auerbach din grupul The Black Keys, trupa Mumford Sons si grupul fun. sunt artistii care au fost nominalizati in sase categorii, .

Ultimele cifre BRAT: Click si Libertatea conduc detasat in topul ziarelor cu cele mai mari vanzari. Cele mai multe publicatii centrale au vanzari sub 20.000 de exemplare

Tabloidele Click si Libertatea raman ziarele cu cele mai mari vanzari medii pe aparitie in trimestrul al treilea din 2012, in timp ce cele mai multe ziarele generaliste inregistreaza vanzari medii de sub 20. 000 de exemplare pe editie, potrivit ultimelor cifre BRAT. Romania libera, care inregistreaza vanzari masive din abonamente, se situeaza pe locul al treilea in clasamentul vanzarilor in presa centrala, intr-un trimestru in care de pe piata a disparut inca un cotidian - Cancan.

Care sunt cele mai noi descoperiri facute de Curiosity pe Marte

Robotul martian Curiosity nu a gasit, inca, dovezi certe ca viata ar fi fost posibila pe planeta rosie. Curiosity a analizat mai multe roci martiene in laboratorul automat al sondei spatiale, descoperind apa.

Campionatul European din 2020 se va desfasura in mai multe tari

Initial, a fost doar de zvon. De joi, a devenit oficial. Comitetul Executiv al UEFA a decis ca editia din 2020 a Campionatului European sa nu se mai desfasoare intr-o singura tara, ci in mai multe. Orasele.

Campionatul European din 2020 se va desfasura in mai multe tari

Comitetul Executiv al UEFA a decis, joi, ca editia Campionatului European din 2020 sa aiba loc in mai multe tari, a anuntat secretarul general Gianni Infantino, scrie AFP. Un Euro pentru Europa. Campionatul.

EURO 2020 se va desfasura in mai multe tari - a decis UEFA

Comitetul Executiv al UEFA a optat, joi, pentru un Campionat European 2020 ce se va disputa in orase din mai multe tari europene, a anuntat secretarul general al forului, Gianni Infantino, citat de AFP.

Campionatul European din 2020 se va desfasura in mai multe tari.

Comitetul Executiv al UEFA a optat, joi, pentru un Campionat European 2020 ce se va disputa in orase din mai multe tari, a anuntat secretarul general Gianni Infantino, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Un Euro pentru Europa. Campionatul European din 2020 va avea loc in orase diferite din intreaga Europa, a spus Infantino. La 7 noiembrie, presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca a trimis o scrisoare de intentie la UEFA pentru ca Bucurestiul sa gazduiasca, alaturi de alte 12 orase din .

Cartela SIM pentru mai multe numere de telefon, lansata anul viitor pe piata romaneasca

Romanii nu vor mai fi nevoiti sa poarte dupa ei mai multe telefoane mobile. De anul viitor vom putea avea o singura cartela SIM pentru mai multe numere de telefon. Tot de la anul, unui numar de telefon ii vor putea fi.

Trafic ingreunat de zapada pe mai multe drumuri nationale

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca miercuri seara ninge, iar pe mai multe drumuri se circula in conditii de carosabil umed si alunecos: - in Transilvania - in jud. Prah.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )