Libnet.ro
UNICEF

20:45

Razvan Simion, din nou alaturi de fosta sotie si copii. Totul, dupa ce s-a zvonit ca s-a despartit de Lidia Buble

Playtech Playtech,
Razvan Simion, din nou alaturi de fosta sotie si copii. Totul, dupa ce s-a zvonit ca s-a despartit de Lidia Buble

Relatia lui Razvan Simion si Lidia Buble, conform zvonurilor, ar fi inceput cand matinalul era insurat cu Diana. Au trecut cinci ani de atunci, insa in presa se zvoneste ca cei doi isi traiesc acum povestea de dragoste cu o pietricica in pantof. de cateva zile incoace, circula mai multe zvonuri cu privire la o . continuă pe Playtech

INCREDIBIL! Razvan Simion si fosta sotie, escapada in Austria! Au fost SURPRINSI cand... (GALERIE FOTO)

Razvan Simion petrece timp de calitate alaturi de familia lui. De asemenea, prezenta este si. fosta sotie.

Promisiunea pe care Razvan Simion i-a facut-o Lidiei Buble, dar nu s-a tinut de cuvant. Cantareata se va infuria cand va afla asta

Razvan Simion i-a facut o promisiune Lidiei de care nu s-a tinut. Si-a oferit cuvantul, dar a dezamagit-o. Ce a facut ar infuria-o enorm pe cunoscuta cantareata. Ce nu a respectat prezentatorul de televiziune? Razvan Simion i-a promis Lidiei ceva important, dar nu s-a tinut de cuvant Cunoscutul prezentator de la Antena 1 i-a jurat .

Anamaria Prodan rupe din nou gura targului! in ce tinuta s-a pozat acum impresara

Anamaria Prodan este intr-o perioada de lux si opulenta. Se stie ca atunci cand vine vorba de haine si accesorii, impresara nu se uita la bani, avand tinute de mii de euro care vin de minune. Iata in ce tinuta s-a pozat, mai nou, aceasta. Anamaria Prodan rupe din nou gura targului! Anamaria Prodan este .

Ludovic Orban, primul anunt dupa ce Iohannis l-a propus din nou premier: Toate ordonantele de urgenta au fost adoptate de un guvern aflat in deplina capacitate. Sunt foarte importante si necesare pentru romani

Ludovic Orban a facut primul anunt dupa ce a fost propus din nou de catre Klaus Iohannis pentru functia de premier. Orban a spus ca cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvernul PNL sunt foarte importante pentru romani si ca trebuie publicate in Monitorul Oficial.

in cortul mare al circului de la Casa Poporului s-a jonglat, din nou, cu bile

Lume, lume, circul si varietati Casa Poporului va prezenta, din nou, un numar exceptional de jongler.

Ion Cristoiu: Nu m-am mirat ca Iohannis l-a desemnat din nou pe Orban premier. E clar ca vor anticipate

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis l-a propus din nou pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

Ion Cristoiu: Nu m-am mirat ca Iohannis l-a desemnat din nou pe Orban premier. E clar ca vor anticipate

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis l-a propus din nou pe Ludovic Orban pentru functia de premier.

Victor Alistar, membru CSM, despre decizia lui Iohannis de a-l numi din nou premier pe Orban: inseamna ca infrangi vointa Parlamentului. Este un conflict de natura constitutionala

Victor Alistar, membru CSM, a declarat in emisiunea Exces de Putere, de la Antena 3, ca decizia lui Klaus Iohannis de a numi acelasi prim-ministru da nastere unui conflict de natura constitutionala. Alistar a mai explicat ca formarea unui nou guvern se bazeaza strict pe vointa Parlamentului.

The Rolling Stones, din nou in turneu in Statele Unite si Canada

Trupa britanica The Rolling Stones va porni anul acesta intr-un nou turneu No Filter in Statele Unite si Canada.

UniCredit si-a redus din nou participatia la Yapi Kredi Turcia

Grupul bancar italian UniCredit SpA mai facut un pas, miercuri, spre eficientizarea structurii sale, anuntand ca a plasat un pachet de 12% din actiunile Yapi Kredi Bank, a treia banca din Turcia, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )