Libnet.ro
UNICEF

23:15

Razvan Simion, gest superb pentru Lidia Buble. Ce a facut azi vedeta de la Antena 1

Playtech Playtech,
Razvan Simion, gest superb pentru Lidia Buble. Ce a facut azi vedeta de la Antena 1

Razvan Simion si Lidia Buble s-au despartit in urma cu cateva saptamani. Cu toate acestea, se pare ca relatia dintre cei doi nu este terminata, iar gestul prezentatorului a surprins pe toata lumea. Astfel, Razvan Simion a postat ceva neasteptat pe contul sau de socializare. Razvan Simion, gest superb pentru Lidia Buble De altfel, Razvan . continuă pe Playtech

Cum arata fiica lui Razvan Simion, acum. Ianca a crescut si seamana leit cu matinalul de la Antena 1

Dupa divortul de Diana, cu care are doi copii, Ianca si Tudor, Razvan Simion si-a oficializat relatia cu Lidia Buble, de care s-a despartit recent, dupa aproape cinci ani de relatie. Matinalul de la Neatza nu impartaseste adesea imagini cu minunile lui, dorind sa ii tina departe de ochii lumii. Cea care mai dezvaluie amintiri .

Cine este, de fapt, barbatul cu care s-a filmat acum Lidia Buble. Ea era doar in lenjerie intima

Lidia Buble, o prezenta activa in mediul online, inregistreaza si pozeaza majoritatea momentele de zi cu zi din viata sa. De aceasta data, fanii au crezut ca a filmatmai mult decat trebuia. Aceasta a publicat un video in care apare in lenjerie intima, alaturi de un barbat, lucru care a ridicat multe semne de intrebare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )