Libnet.ro
UNICEF

19:31

Razvan Simion iubeste din nou, dupa despartirea de Lidia Buble. Cu cine a fost surprins vedeta de la Antena 1

Playtech Playtech,
Razvan Simion iubeste din nou, dupa despartirea de Lidia Buble. Cu cine a fost surprins vedeta de la Antena 1

Dupa despartirea de Lidia Buble, Razvan Simion, spuneau apropiatii acestuia, a suferit, dar se pare ca acum si-a revenit si exista deja o noua persoana in viata moderatorului Antena 1. Razvan Simion iubeste din nou, dupa despartirea de Lidia Buble Dupa ce, mai in gluma, mai in serios, intr-una din editiile show-ului matinal, Razvan a . continuă pe Playtech

Catalin Botezatu iubeste din nou. Dezvaluirea neasteptata a designerului

Inima lui Catalin Botezatu apartine din nou cuiva. Dupa o perioada lunga in care nu si-a mai facut aparitia la bratul niciunei doamne, acum soarele a venit pe strada lui. Chiar designer-ul a facut dezvaluirea. Catalin Botezatu, lovit de Cupidon! Creatorul de moda iubeste din nou Anii au trecut, iar Catalin Botezatu a devenit din .

Ella de la Puterea Dragostei are un nou iubit, dupa despartirea de Jador. Este tot o vedeta TV

Noul iubit al Ellei de la Puterea Dragostei este Iancu Sterp. Apropiatii celor doi sustin ca finalista sezonului 2 si razboinicul de la Survivor petrec foarte mult timp impreuna. Ella de la Puterea Dragostei iubeste din nou, dupa despartirea de Jador. Cine este noul iubit Cand toata lumea credea ca Ella si Jador vor lasa .

Bianca Comanici e devastata dupa despartirea de Livian! Ce i-a spus fostul iubit de la Puterea Dragostei

Bianca Comanici trece prin momente grele. Aceasta s-a despartit definitiv de Livian. Ce cuvinte grele i-a spus fostul iubit pe care l-a cunoscut in competia Puterea Dragostei? Puterea Dragostei: Bianca Comanici s-a despartit definitiv pe Livian Din pacate, desi fanii au crezut ca cei doi vor ajunge sa faca pasul cel mare la un moment .

Livian se reintoarce la Puterea Dragostei? Pe ce fata ar fi pus ochii, dupa despartirea de Bianca

Livian, castigatorul sezonului doi de la Puterea Dragostei, si-a surprins fanii cu un anunt. Tanarul a declarat ca intentioneaza sa se intoarca in emisiunea care l-a facut cunoscut. Despartit acum de Bianca, el a pus deja ochii pe o fata aflata intr-o relatie. Livian a anuntat ca se reintoarce la Puterea Dragostei. A pus ochii .

Liviu Dragnea, din nou in instanta. Ce a patit fostul lider PSD in puscarie

Liviu Dragnea se pare ca are numai ghinioane. Dupa ultima infatisare in fata judecatorilor cu un rezultat negativ pentru el, fostul lider PSD va trebui sa revina in instanta, dupa ce a depus o noua contestatie. Liviu Dragnea, din nou in instanta in urma cu patru zile, mai exact pe 27 august, fostul lider PSD .

Premiera istorica. Elon Musk a dat lovitura, din nou, cu ultima inventie

Elon Musk surprinde din nou! Desi nu totul a mers asa cum si-ar fi dorit, acesta s-a multumit cu premiera istorica care a fost posibila doar cu ajutorul sau. Elon Musk vine cu o noua premiera istorica SpaceX a reusit prima lansare polara din Florida dupa mai bine de 50 de ani! Desi Musk se .

Romania, din nou pe lista tarilor sigure. Au deschis granitele in premiera

Ministerul Afacerilor Externe al Suediei a anuntat ridicarea restrictiilor cu privire la calatoriile neesentiale in Romania, Bulgaria si Olanda, dupa ce a estimat ca situatia COVID-19 in aceste tari s-a imbunatatit. Romania are unda verde de la Suedia Pana in prezent, Suedia a inregistrat un numar de 83. 958 infectii cu Coronavirus, in timp ce 5.

EXCLUSIV. Nicolae Mitea a dat lovitura: cum scapa de saracie, pana la finalul anului. Fostul fotbalist e pe cai mari, din nou!

Nicolae Mitea este din nou pe val. Sansa se pare ca i-a suras fostului fotbalist tocmai cand se astepta mai putin. Despre fostul fotbalist al lui Ajax s-a spus ca a tocat tot ce a agonisit de-a lungul carierei. Ba chiar ca a ajuns sa se imprumute de la prieteni pentru a o duce de .

Mii de manifestanti anticorona defileaza din nou la Berlin

Cateva mii de opozanti ai mastii de protectie si restrictiilor din cauza pandemiei covid-19 defileaza din nou, sambata, la Berlin, in contextul unei intensificari a epidemiei in Germania, relateaza AFP, conform Agerpres.

Numarul cazurilor noi de COVID-19 creste din nou peste 200 in Capitala Niciun judet fara noi imbolnaviri Situatia in judete

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 continua sa fie in Bucuresti, unde au fost raportate din nou peste 240 de imbolnaviri. Urmeaza judetul Iasi, cu 73 de noi cazuri de coronavirus, iar intr-un singur judet a fost raportata doar o imbolnavire, in ultimele 24 de ore.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )