Libnet.ro
UNICEF

12:00

EXCLUSIV. Nicolae Mitea a dat lovitura: cum scapa de saracie, pana la finalul anului. Fostul fotbalist e pe cai mari, din nou!

Playtech Playtech,
EXCLUSIV. Nicolae Mitea a dat lovitura: cum scapa de saracie, pana la finalul anului. Fostul fotbalist e pe cai mari, din nou!

Nicolae Mitea este din nou pe val. Sansa se pare ca i-a suras fostului fotbalist tocmai cand se astepta mai putin. Despre fostul fotbalist al lui Ajax s-a spus ca a tocat tot ce a agonisit de-a lungul carierei. Ba chiar ca a ajuns sa se imprumute de la prieteni pentru a o duce de . continuă pe Playtech

Cum face bani Mihai Traistariu in plina pandemie de covid-19: Am dat lovitura!

Mihai Traistariu se descurca si in vremuri grele! Cunoscutul artist face bani in si plina pandemie de coronavirus, chiar daca nu din muzica. Cu ce a dat lovitura solistul? Mihai Traistariu face bani si in pandemie Cunoscutul cantaret nu a avut niciodata probleme financiare, pentru ca oricat ar fi tanjit dupa diverse contracte de imagine .

Jeff Bezos a dat lovitura. Cu cat a crescut averea lui, doar ieri! Bill Gates nu mai are sanse sa il ajunga

Jeff Bezos este cel mai bogat om din lume, dar fata de ultima estimare, averea i-a crescut din nou. Miercuri, Jeff Bezos a stabilit un nou record, averea sa ajungand la 202 miliarde de dolari. Jeff Bezos a dat din nou lovitura. Cu cat i-a crescut averea omului de afaceri, doar ieri! Bill Gates nu .

Ion Tiriac a dat lovitura. Milioane de euro fara sa faca nimic

In plina pandemie de coronavirus, Ion Tiriac a dat lovitura! Omul de afaceri a scos milioane de euro fara sa faca nimic. Ion Tiriac, afaceri de succes chiar si pe timp de criza in timp ce multe domenii au fost grav afectate de criza cauzata de pandemia de coronavirus, Allianz Tiriac isi reconfirma renumele de .

Livian, umilit de Catalin de la Puterea Dragostei. I-a dat lovitura fatala, din cateva cuvinte. Fanii s-au enervat

Scandal de zile mari intre concurentii emisiunii de pe Kanal D. Livian, umilit de Catalin de la Puterea Dragostei. Fanii s-au enervat imediat. Iata ce s-a intamplat intre cei doi! Livian, umilit de Catalin de la Puterea Dragostei Catalin Nitescu este pus iar pe scandal! Desi nu este prima oara cand fostul concurent de la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )