Libnet.ro
UNICEF

16:30

RBS are cele mai mari pierderi de la salvarea sa de catre stat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RBS are cele mai mari pierderi de la salvarea sa de catre stat

Royal Bank of Scotland Group Plc RBS), cea mai mare banca britanica detinuta de stat, a raportat, pentru 2013, cea mai mare pierdere anuala de la momentul salvarii sale de catre guvern, in 2008, din cauza deprecierilor de active si a costurilor legale. continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai mari companii din lume au platit dividende de 1.000 miliarde de dolari

Cele mai mari companii listate din lume au platit pentru prima data actionarilor dividende totalizand peste 1. 000 de miliarde de dolari, potrivit unui studiu al firmei de cercetare Henderson Global Investors, citat de CNBC.

Una dintre cele mai mari piete auto este in colaps si intrevede slabe sanse de redresare O poveste cu sanctiuni, iertare si disperare

Iranul producea inainte de embargo chiar si 1,6 milioane automobile/an, insa retragerea Peugeot-Citroen si Renault a dus productia la mai putin de jumatate si sute de producatori de piese au dat faliment. Lucrurile incep sa isi revina in tara cu 77 milioane de locuitori, dar chiar daca productia creste, clientii nu mai au resurse din cauza devalorizarii monedei nationale si a creditelor uluitor de scumpe. Renault a reinceput asamblarea Logan in Iran si cu piese din Romania care ajung dupa 11 zile cu camionul.

(P) M247 Ltd, una dintre cele mai importante companii ITC din Europa, intra pe piata din Romania

M247 Ltd intra pe piata din Romania ca M247 Europe SRL, fiind primul operator din aceasta tara cu o prezenta in 8 dintre cele mai mari si mai importante puncte de Internet Exchange din Europa. Mai mult, suntem singura companie de telecomunicatii din.

Bebelusii ai caror tati au varste inaintate prezinta riscuri mai mari de tulburari psihiatrice-studiu

Bebelusii ai caror tati au varste inaintate prezinta riscuri mai mari de a suferi din cauza unor tulburari psihiatrice si de a intampina probleme in procesul de invatare, potrivit unui amplu studiu americano-suedez publicat, miercuri, in Statele Unite ale Americii. Cercetatorii au constatat o legatura foarte puternica intre varsta avansata a tatilor la data nasterii bebelusilor si un intreg evantai de patologii psihiatrice, precum autism, deficit de atentie, tulburare bipolara, schizofrenie, tentative de suicid si dependenta de droguri, dar si cu esecul scolar si rezultate slabe la testele de stabilire a coeficientului de inteligenta, relateaza Mediafax.

Cele mai bune tablete pe care le poti cumpara acum cu mai putin de 700 de lei

Desi ritmul de crestere din anii trecuti s-a mai diminuat, piata tabletelor inca este una tentanta si aflata intr-o continua dezvoltare. Chiar daca cele mai ravnite modele raman cele de varf, exista si modele atat ale companiilor romanesti cat si ale.

Peste 14.400 de locuri de munca disponibile la nivel national. Cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi.

Ce gandesc femeile despre cele mai ciudate locuri in care poti face sex

Astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, intra in mintea lor si afla ce gandesc femeile despre cele mai ciudate locuri in care poti face sex.

Mircea Badea: Romania cred ca este tara cu cele mai multe canale de stiri per capita

Mircea Badea si Ross Biggam, presedintele Asociatiei Televiziunilor Comerciale din Romania, au dialogat joi, la Sinteza Zilei, despre televiziunile din Romania. Romania cred ca este tara cu cele mai multe.

Ministerul Educatiei: Peste 72.600 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare, cele mai ...

Miniserul Educatiei Nationale informeaza ca peste 72. 600 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare au fost inregistrate de luni pana joi, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Iasi, Suceava si Constanta, noteaza Mediafax. Inscrierea la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015 a inceput in 24 februarie, parintii putand completa cererea-tip atat online, cat si la unitatea de invatamant. Citeste si: Cum sa driblezi regulile la inscrierea in clasa pregatitoare Potrivit .

Fara antibiotice la cei mici: Ghid complet de tratament pentru cele mai raspandite boli ale copilariei

In 100 de remedii naturale pentru copilul tau, dr. Jared M. Skowron, medic pediatru si specialist in medicina naturista, le arata parintilor cum sa previna si sa trateze bolile copiilor, de la cele mai banale, ca indigestia, durerile de cap si infectiile minore, la unele mai grave, cum sunt alergiile alimentare, diabetul si astmul. Comandati acum cartea la GiftBoks. ro. Puteti obtine transport GRATUITComandati acum cartea la GiftBoks. ro. Puteti obtine transport GRATUIT.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )