Libnet.ro
UNICEF

17:00

RCS RDS, Orange, Telekom sau Vodafone? Cel mai bun net pe mobil la cartele PrePay

Playtech Playtech,
RCS RDS, Orange, Telekom sau Vodafone? Cel mai bun net pe mobil la cartele PrePay

Foarte multi romani folosesc in ziua de azi cartelele PrePay, dar care retea ofera cel mai bun internet? Cele mai importante patru retele din Romania incearca in ziua de azi sa atraga clientii cu oferte din ce in ce mai avantajoase,astfel ca, pentru utilizatorul de rand, gasirea cele mai potrivite oferte PrePayeste o misiune extrem []. continuă pe Playtech

VIDEO Cum suna si cum accelereaza BMW M2 Coupe, cel mai mic si mai accesibil model M

BMW M2 Coupe, cel mai accesibil si cel mai mic exponent al diviziei de performanta a BMW Group, isi arata fortele intr-un sprint pana la 200 km/h. Poti experimenta cum suna si cum accelereaza BMW M2 Coupe in clipul de mai jos.

Coreea de Nord: Kim Jong-un, multumit de cel mai recent test cu rachete. Reactia ONU

Cel mai recent test cu racheta medie de actiune efectuat de Coreea de Nord a fost descris de liderul Kim Jong-un drept succes, precizand ca reprezinta o amenintare pentru bazele militare din Pacific.

Coreea de Nord: Kim Jong-un, multumit de cel mai recent test cu rachete

Cel mai recent test cu racheta medie de actiune efectuat de Coreea de Nord a fost descris de liderul Kim Jong-un drept succes, precizand ca reprezinta o amenintare pentru bazele militare din Pacific.

Serena Williams danseaza provocator in cel mai recent videoclip al cantaretei Beyonce. Cat de sexy poate fi sportiva (VIDEO)

Tenismena numarul unu mondial, Serena Williams, apare in cel mai recent videoclip al lui Beyonce, in care jucatoarea americana de tenis danseaza twerk. Clipul, filmat alb-negru, inc.

MS: Informarile de la SRI, la cel mai inalt nivel de clasificare, doar ministrul Sanatatii are acces la ele

Informarile ministrului Nicolae Banicioiu de catre SRI despre Hexi Pharma nu pot fi confirmate sau infirmate de catre Ministerul Sanatatii, pe motiv ca astfel de date sunt la cel mai inalt nivel de clasificare si numai ministru are acces la.

Oradea are cel mai nou complex termal cu 10 tobogane si piscina cu valuri, renascut dintr-un strand public

Oradea are, din mai, cel mai nou aquapark din tara, un complex termal care a renascut dintr-un strand public. Iata cum arata unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Romania, dupa o investitie de 88 milioane lei.

Francezul Coman are cel mai rapid sprint de la EURO

Mijlocasul francez Kinglsey Coman a fost inregistrat cu cel mai rapid sprint dintre jucatorii care au evoluat pana acum la turneul final EURO 2016.

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

Cel mai bogat fermier din Baragan, seful judetului. Vasile Iliuta preia fraiele CJ

Unul dintre cei mai instariti politicieni din Baragan, copresedinte PNL Calarasi, Vasile Iliuta, a fost favorit la conducerea Consiliului Judetean Calarasi, dupa ce Raducu George Filipescu nu a mai candidat pentru cel de-al patrulea mandat.

Raftul cu Afaceri: cinci business-uri de vara in care iti poti recupera banii in cel mai scurt timp

O vara caniculara poate fi profitabila pentru unele tipuri de afaceri, cererea pentru anumite servicii si produse fiind mult mai mare pe masura ce gradele termometrului urca. Iti prezentam in slide-urile urmatoare cinci afaceri de vara in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )