Libnet.ro
UNICEF

19:00

Reactia autoritatilor din Constanta dupa ce au aflat ca intr-un magazin din oras se vand delfini de jucarie cu penis de plus

Adevărul Adevărul,
Reactia autoritatilor din Constanta dupa ce au aflat ca intr-un magazin din oras se vand delfini de jucarie cu penis de plus

Delfinii de jucarie cu penis de plus, vanduti intr-un magazin din Constanta, au facut obiectul verificarilor din partea unei institutii a statului. continuă pe Adevărul

Niste delfini de plus au starnit revolta printre parintii din Constanta: Jucariile au atasate organe genitale barbatesti (FOTO)

Mai multi parinti din Constanta au facut o descoperire tulburatoare cand au mers sa cumpere jucarii pentru copii lor. La vanzare intr-un magazin cu obiecte confiscate de ANAF se aflau delfini de plus care.

DOLIU! S-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Este vorba chiar de...

O femeie din Hong Kong s-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Femeia voia sa scape de ridurile de pe fata, dar medicii i-au gresit dozajul substantei, efectul toxic.

Descoperire socanta intr-un magazin din Constanta! Oamenilor nu le-a venit sa creada ce vad! (FOTO)

Mai multi constanteni s-au aratat oripilati dupa o vizita la un magazin din zona Halta Traian. Acestora nu le-a venit sa creada cand au vazut ca mai multe jucarii din plus au organe sexuale, cu mentiune.

Reactia iubitei criminalului din Calarasi, dupa ce acesta si-a ucis familia adoptiva

Dan Alexandru, in varsta de 17 ani, si-a ucis familia dupa ce a consumat bauturi alcoolice. Acesta a omorat doi batrani si pe fiica lor de 58 de ani in locuinta lor din Calarasi. Tanarul si.

Focuri de arma pe strazile din Constanta

Un tanar de 21 de ani a fost arestat preventiv miercuri, pentru 30 de zile, dupa ce, in urma cu o saptamana, s-a sustras controlului rutier si a pus in pericol viata unui agent de circulatie pe care l-a.

Accident grav pe o trecere de pietoni din Constanta. O persoana a murit si alte trei au fost ranite

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, dintre care una grav, in urma unui accident rutier produs in noaptea de duminica spre luni, pe o trecere de pietoni din municipiul Constanta, de catre un sofer.

VIDEO Ce a spus atacatorul din Braila dupa ce a intrat cu masina n oamenii din fata mallului

Tanarul sofer din Braila care a ranit zece persoane, dintre care una grav, dupa un conflict legat de o masina, a strigat ca Trebuie sa curga sange pentru tara asta, dupa ce a fost scos din automobilul cu care a intrat in mallul din Braila, potrivit inregistrarilor video de la fata locului.

Prima reactie din PSD dupa demisiile din Parlament: Sa nu ne grabim. Se incearca tot felul de lucruri

Majoritatea parlamentara ramane PSD - ALDE, a afirmat miercuri liderul deputatilor social-democrati, Daniel Suciu, in contextul plecarii din partid a trei parlamentari. Au plecat din grupul parlamentar. Eu.

SURSE: O noua plecare din Guvern dupa demisia lui Victor Negrescu. Este vorba despre un personaj controversat, apropiat al lui Liviu Dragnea(FOTO)

Demisia lui Victor Negrescu de la ministerul pentru Afaceri Europene estre urmata de alte plecari din institutie. Potrivit unor surse, si-a anuntat demisia din minister si secretarul de stat Cristian-Gabriel.

SURSE: O noua plecare din Guvern dupa demisia lui Victor Negrescu. Este vorba despre un personaj controversat, apropiat al lui Liviu Dragnea (FOTO)

Demisia lui Victor Negrescu de la ministerul pentru Afaceri Europene estre urmata de alte plecari din institutie. Potrivit unor surse, si-a anuntat demisia din minister si secretarul de stat Cristian-Gabriel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )