Libnet.ro
UNICEF

12:00

Reactia conducerii Spitalului Judetean Targu Jiu, in urma criticilor aduse de un medic chirurg cu privire la operarea unui pacient suspect de infectare cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
Reactia conducerii Spitalului Judetean Targu Jiu, in urma criticilor aduse de un medic chirurg cu privire la operarea unui pacient suspect de infectare cu COVID-19

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu a reactionat dupa ce un apreciat medic chirirurg a criticat faptul ca nu a putut sa opereze un pacient care era suspect de infectare cu coronavirus intr-o sala de operatii amenajata la parterul spitalului, cu un circuit separat, bolnavul fiind tratat intr-un spatiu de la etajul III. continuă pe Adevărul

VIDEO Paranghelie intr-un cartier de romi din Targu Jiu, in plina criza generata de coronavirus. Au scos boxele in strada si s-au distrat

Mai multi tineri de etnie roma din cartierul Obreja, din municipiul Targu Jiu, au organizat o petrecere in plina strada, cu toate ca adunarile si evenimentele de acest fel sunt interzise in perioada starii de urgenta.

Liderul USR Gorj cere primarului din Targu Jiu sa redirectioneze fondurile destinate bisericilor catre sistemul sanitar

Liderul USR Gorj Radu Miruta ii cere primarului Targu Jiu sa initieze in regim de urgenta un proiect de hotarare prin care sa suspende momentan cheltuielile acordate bisericilor din oras. Miruta atrage atentia ca in sedinta Consiliului Local Targu Jiu a fost aprobata finantarea mai multor parohii din oras cu suma totala de 1. 000 ron.

Petrecere cu manele intr-un cartier din Targu Jiu, in plina epidemie de coronavirus

O petrecere in plina epidemie de coronavirus in cartierul Obreja din Targu-Jiu, la care au participat zeci de persoane, a fost intrerupta de politisti. Zece persoane care s-au adunat in mijlocul strazii, au baut si s-au distrat pe manele au primit amenzi de 17. 500 de lei, relateaza Mediafax.

Ministerul Sanatatii a cerut CJ Suceava sa il demita pe managerul Spitalului Judetean. Vasile Rimbu a fost la un pas sa fie numit ministrul Sanatatii acum citeva luni, dar a refuzat

Ministerul Sanatatii a propus, miercuri, Consiliului Judetean Suceava sa il demita pe Vasile Rimbu din functia de manager al Spitalului Judetean, care a fost inchis astazi dupa ce 34 de medici si 49 de asistenti medicali si infirmieri s-au infectat cu coronavirus, au declarat reprezentantii Ministerului Sanatatii pentru HotNews. ro. 5 dintre cele 14 decese cauzate de coronavirus in Romania s-au inregistrat la pacienti internati la spitalul din Suceava.

Paranghelie intr-un cartier din Targu-Jiu, in plina epidemie de coronavirus

Petrecere cu mai multe persoane in acest week-end, in plina pandemie de coronavirus, in cartierul Obreja din Targu-Jiu.

Managerul Spitalului Judetean Suceava a fost demis

Managerul Spitalului Judetean Suceava, Vasile Rimbu, a fost demis din functie miercuri, de catre presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, la solicitarea secretarului de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru.

Rezultatul testului COVID-19 efectuat de sefa Sectiei Ginecologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui

Rezultatul testului molecular efectuat de medicul Smarandita Istrate, sefa Sectiei Ginecologie a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, in vederea depistarii infectiei COVID-19 a iesit negativ.

Angajatii Spitalului Judetean Suceava, trimisi la testare pentru noul coronavirus. Oamenii stau la o inghesuiala de nedescris (FOTO)

Toti angajatii Spitalului Judetean Suceava au fost trimisi sa fie testati pentru a se stabili daca sunt infectati cu noul coronavirus. Testarile au inceput inca de la inceputul saptamanii si se vor prelungi in zilele care urmeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )