Libnet.ro
UNICEF

07:00

Reactia lui Augustin Lazar la acuzatiile ca ar fi persecutat un al doilea detinut politic

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Augustin Lazar la acuzatiile ca ar fi persecutat un al doilea detinut politic

Procurorul General Augustin Lazar reactioneaza la interviul difuzat joi seara de Antena 3, cu un al doilea detinut politic din Penitenciarul Aiud care il acuza ca i-a refuzat eliberarea conditionata si a dispus pedepsirea sa din cauza unei poezii. continuă pe Adevărul

Augustin Lazar, reactie la acuzatiile ca ar fi persecutat un al doilea detinut politic: Se urmareste influentarea desemnarii procurorului general

Procurorul General Augustin Lazar reactioneaza la interviul difuzat joi seara de Antena 3, cu un al doilea detinut politic din Penitenciarul Aiud care il acuza ca i-a refuzat eliberarea conditionata si a dispus pedepsirea sa din cauza unei poezii. Lazar afirma ca nu avea atributii in domeniul disciplinar in penitenciar.

Augustin Lazar, reactie dupa ce al doilea detinut politic il acuza ca i-a refuzat eliverarea conditionata

Augustin LAzar a transmis un mesaj prin intermediul contului de Facebook al Ministerului Public. Mesaj al procurorului general Augustin Lazar in legatura cu anumite aspecte difuzate intr-o emisiune televiz.

Augustin Lazar, reactie dupa ce al doilea detinut politic il acuza ca i-a refuzat eliberarea conditionata

Augustin LAzar a transmis un mesaj prin intermediul contului de Facebook al Ministerului Public. Mesaj al procurorului general Augustin Lazar in legatura cu anumite aspecte difuzate intr-o emisiune televiz.

Ministrul Justitiei reactioneaza in scandalul urias in care este implicat Augustin Lazar

Avem reactia ministrului Justitiei dupa dezvaluirile care indica faptul ca Augustin Lazar ar fi tinut in inchisoare un detinut politic care indeplinea toate conditiile pentru a fi eliberat. Tudorel.

Adevarul despre Augustin Lazar si detinutul politic din comunism. Ce a semnat si ce inseamna

Augustin Lazar se apara in scandalul iscat dupa ce s-a aflat ca in 1985 si 1986 a respins cererea de eliberare conditionata a unui detinut politic. Procurorul general al Romaniei respinge orice acuzatii potrivit carora ar fi dispus sanctionarea disciplinara a vreunei persoane condamnata penal si sustine ca drama unor fosti detinuti politic este folosita [] .

Augustin Lazar respinge acuzatiile ca ar fi facut politie politica: Vizeaza decredibilizarea mea

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, respinge acuzatiile care i s-au adus marti, cum ca ar fi facut politie politica si sustine ca atacurile din ultimele zile vizeaza decredibilizarea sa si destabilizarea Ministerului Public.

Cazul disidentului Iulius Filip - Dela0.ro a discutat cu membri ai comisiei de liberari si cu disidenti inchisi la Aiud: O rotita in angrenajul dictaturii: cazul procurorului Augustin Lazar

Publicatia Dela0. ro i-a contactat pe doi dintre cei care au facut parte, alaturi de Augustin Lazar, din comisia pentru liberare a detinutilor din Penitenciarul Aiud, respectiv Petru Silaghi si Marius Coldea Rusu, si a discutat cu mai multi detinuti politici inchisi la Aiud in anii 1980, in incercarea de a stabili care sunt faptele in acuzatiile aduse de o parte a presei procurorului general al Romaniei. Articolul, O rotita in angrenajul dictaturii: cazul procurorului Augustin Lazar, se incheie cu o scrisoare adresata in 1986 de disidentul Iulius Filip presedintelui comisiei de liberare conditionata de la Penitenciarul Aiud, Augustin Lazar, la o saptamana dupa ce comisia decisese pentru a doua oara ca nu e cazul unei eliberari.

Cine este Iulius Filip, disidentul implicat intr-un scandal urias, care il vizeaza pe procurorul general Augustin Lazar

Iulius Filip, al carui nume conspirativ in dosarul de urmarire era Fodor, este un disident anticomunist si fost detinut politic roman. Numele lui a fost implicat intr-un recent scandal de presa, cand o publicatie a acuzat ca Filip nu ar fi fost eliberat din puscarie in perioada comunista pentru ca nu i-ar fi permis Augustin Lazar.

Sinteza zilei. Denunt penal pentru crime impotriva umanitatii pe numele lui Augustin Lazar

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ar putea raspunde penal pentru tinerea in Penitenciarul Aiud a dizidentului anticomunist si detinut politic Iulius Filip pe motiv ca nu a dat dovezi de indreptare.

Denunt penal pe numele procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ar putea raspunde penal, la fel ca tortionarul Visinescu, pentru tinerea in Penitenciarul Aiud a dizidentului anticomunist si detinut politic Iulius Filip pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )