Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Bogdan Vintila dupa cea mai categorica victorie pe banca FCSB

Online Sport Online Sport,
Reactia lui Bogdan Vintila dupa cea mai categorica victorie pe banca FCSB

Echipa FCSB a invins pe Hermannstadt in deplasare, scor 4-0, meci dupa care Bogdan Vintila a avut numai cuvinte de lauda la adresa jucatorilor sai. continuă pe Online Sport

Cum i s-a schimbat viata lui Bogdan Vintila dupa preluarea FCSB

Antrenorul Bogdan Vintila spune ca dupa instalarea pe banca tehnica a echipei FCSB viata sa a luat o noua turnura.

VORTEX POLAR. Dupa cea mai calduroasa luna octombrie din ultimii 53 de ani, FRIGUL cuprinde Romania

Meteorologii anunta ca vortexul polar s-ar putea abate asupra Romaniei inca de la inceputul lunii noimebrie. A fost cea mai calduroasa luna octombrie din ultimii 53 de ani. Doar in 1966 s-au depasit.

FCSB zdrobeste pe Hermannstadt, obtine cea mai categorica victorie din acest sezon. Cum arata clasamentul Ligii 1

Echipa patronata de Gigi Becali a confirmat perioada buna prin care trece in ultima vreme si a obtinut o victorie confortabila cu Hermanstanndt.

Bogdan Vintila: Suntem pregatiti pentru retur

FCSB si-a revenit dupa inceputul slab spre dezastruos de sezon, iar antrenorul Bogdan Vintila este omul care a adus echilibrul la echipa.

Bogdan Vintila: Suntem pregatiti sa incepem returul cu o victorie

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Vintila, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca ros-albas.

Veste minunata pentru Anamaria Prodan. Sarah, fiica ei, a dat lovitura in America, dupa ce a semnat cu cea mai importanta Universitate

Anamaria Prodan este mandra nevoie mare, caci Sarah, fiica ei, a dat lovitura in America, dupa ce a semnat cu cea mai importanta Universitate. Sarah, fiica Anamariei Prodan, a dat lovitura in America Impresara Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt casatoriti de 11 ani, iar divortul, desi zvonurile spun altceva, pare sa stea departe de .

Ora de iarna 2019. Cum scapi de oboseala accentuata, dupa ce se schimba ora. Cea mai buna metoda

Trecerea la ora de iarna nu aduce chiar beneficii corpului. Acesta trece printr-o schimbare destul de mare, motiv pentru care oamenii au senzatia de oboseala mai mult decat niciodata. Iata o metoda prin care poti combate starea de oboseala cronica din cauza orei sezonului rece! Ora de iarna 2019. Cum sa scapi de oboseala crunta, .

Guvernul Orban vine cu cea mai buna veste pentru soferi. Benzina si motorina, mai ieftine. Care ar putea fi noile preturi la pompa

Desi se instaleaza greu, Guvernul Orban vine cu vesti din mers. Dupa ce a fost desemnat de presedintele Iohannis in functia de prim-ministru, a atins indeosebi categoriile de pensionari, dar acum a intrat si pe sosele. Soferi, pazea! Benzina si motorina vor fi mai ieftine. Guvernul Orban vine cu cea mai buna veste pentru soferi .

Povestea fotografiei Fetita arsa de napalm, votata cea mai emblematica imagine a unui eveniment care a tulburat intreaga lume

Imaginea unei fetite de 9 ani fugind dezbracata cu pielea arzand si tipand in agonie dupa un atac cu napalm, in timpul razboiului din Vietnam, a fost votata recent cea mai emblematica fotografie a unu eveniment care a tulburat intreaga lume, relateaza The Sun.

Tesla a devansat General Motors drept cea mai valoroasa companie auto din Statele Unite

Tesla a devansat joi General Motors, devenind cea mai valoroasa companie auto americana in functie de capitalizarea bursiera, in urma unui avans de 17% al actiunilor consemnat dupa raportarea unui profit peste asteptarile analistilor in trimestrul al treilea, transmite Reuters.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )