Libnet.ro
UNICEF

06:00

Reactia lui Daniel Dragomir la comunicatul SRI: La ce nu a raspuns Serviciul

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Daniel Dragomir la comunicatul SRI: La ce nu a raspuns Serviciul

Daniel Dragomir, fost ofiter al Serviciului Roman de Informatii SRI), a comentat pe Facebook comunicatul emis de SRI dupa declaratiile sale explozive in cadrul unei emisiuni TV. continuă pe Adevărul

Comunicatul SRI privind binomul si campul tactic, pus la indoiala de un fost ofiter

Fostul ofiter al Serviciului Roman de informatii, Daniel Dragomir, face o declaratie-soc despre comunicatul de vineri al institutiei. Acesta sustine ca Serviciul nu a vorbit despre abuzurile din trecut, din.

Victor Ciutacu, reactie extrem de dura dupa comunicatul SRI: Daca vreti nume, incep sa scriu...

Serviciul Roman de Informatii a reactionat vineri la acuzatiile lansate de fostul colonel Daniel Dragomir, care a facut o serie de dezvaluiri despre modul in care se faceau dosare si se obtineau.

Fostul colonel Daniel Dragomir reactioneaza dupa comunicatul SRI: Ce se intampla cu abuzurile din perioada Coldea?

Daniel Dragomir reactioneaza dupa comunicatul SRI. Fostul colonel demonteaza explicatiile Serviciului Roman de Informatii. Ce se intampla cu abuzurile din perioda lui Coldea?,.

SRI contrazice afirmatiile fostului ofiter Daniel Dragomir si spune ca nu a elaborat niciodata vreun rechizitoriu / Despre ofiterii acoperiti in justitie, politica si presa: Respectam strict legea

Serviciul Roman de Informatii sustine, intr-un amplu comunicat publicat vineri pe site-ul sau, ca nu a existat niciun rechizitoriu scris sau elaborat de catre ofiteri ai SRI, dupa ce Daniel Dragomir, fost membru al serviciului secret, a acuzat, la inceputul acestei saptamani, ca ofiterii SRI faceau rechizitoriile, iar bravii procurori DNA le luau le contrasemnau si le trimiteau in instanta.

SRI raspunde acuzatiilor fostului colonel Daniel Dragomir: Institutia nu a monitorizat dosare penale

Serviciul Roman de Informatii reactioneaza la acuzatiile lansate de fostul colonel Daniel Dragomir, care a facut o serie de dezvaluiri despre modul in care se faceau dosare si se obtineau mandate de.

Liviu Dragnea: Fostul colonel SRI Daniel Dragomir trebuie chemat rapid la audieri la Comisia de control al Serviciului

ACTUALIZARE 14:48 Kovesi solicita Inspectiei Judiciare sa efectueze verificari privind cu afirmatiile fostului ofiter SRI Daniel Dragomir Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a cerut astazi Inspectiei Judiciare sa efectueze verificari cu privire la situatia constatata in legatura cu afirmatiile facute pe 11 septembrie, la un post de televiziune, de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, trimis in judecata pentru fapte de coruptie si asimilate coruptiei, potrivit unui comunicat al DNA. ------------- Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri, la Parlament, referitor la dezvaluirile pe care le-a facut fostul colonel SRI Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea, cu privire la activitatea DNA si a Serviciului Roman de Informatii, ca ceea ce a aparut in spatiul public este foarte grav, iar Dragomir ar trebui chemat rapid la audieri in cadrul Comisiei de control al SRI.

Kovesi sesizeaza Inspectia Judiciara, in cazul fostului ofiter SRI Daniel Dragomir, cercetat in dosarul Black Cube

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a cerut, miercuri, Inspectiei Judiciare sa verifice afirmatiile facute de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, la un post de televiziune. Dragomir, trimis in judecata pentru fapte de coruptie in dosarul Black Cube, a acuzat, luni seara, ca procurorul-sef al DNA si directorul operativ al SRI ar fi avut colaborari, pentru a obtine sentinte favorabile in Justitie.

Liviu Dragnea: Fostul colonel SRI Daniel Dragomir trebuie chemat rapid la audieri la Comisia de control al Serviciului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri, la Parlament, referitor la dezvaluirile pe care le-a facut fostul colonel SRI Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea, cu privire la activitatea DNA si a Serviciului Roman de Informatii, ca ceea ce a aparut in spatiul public este foarte grav, iar Dragomir ar trebui chemat rapid la audieri in cadrul Comisiei de control al SRI.

Decizia luata de Comisia de control SRI, dupa dezvaluirile colonelului Daniel Dragomir

Presedintele Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat, miercuri, ca fostul colonel Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea, va fi invitat pentru a prezenta.

Kovesi cere Inspectiei Judiciare sa verifice afirmatiile facute de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir: Au potential de a submina autoritatea judecatoreasca

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codrut Kovesi, a cerut Inspectiei Judiciare sa efectueze verificari cu privire la situatia constatata in legatura cu afirmatiile facute la data de 11 septembrie 2017, la un post de televiziune, de Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, inculpat trimis in judecata pentru fapte de coruptie si asimilate coruptiei, potrivit unui comunicat DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )