Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ciutacu, reactie extrem de dura dupa comunicatul SRI: Daca vreti nume, incep sa scriu...

B1 B1,
Victor Ciutacu, reactie extrem de dura dupa comunicatul SRI: Daca vreti nume, incep sa scriu...

Serviciul Roman de Informatii a reactionat vineri la acuzatiile lansate de fostul colonel Daniel Dragomir, care a facut o serie de dezvaluiri despre modul in care se faceau dosare si se obtineau. continuă pe B1

Fostul colonel Daniel Dragomir reactioneaza dupa comunicatul SRI: Ce se intampla cu abuzurile din perioada Coldea?

Daniel Dragomir reactioneaza dupa comunicatul SRI. Fostul colonel demonteaza explicatiile Serviciului Roman de Informatii. Ce se intampla cu abuzurile din perioda lui Coldea?,.

Reactia lui Daniel Dragomir la comunicatul SRI: La ce nu a raspuns Serviciul

Daniel Dragomir, fost ofiter al Serviciului Roman de Informatii SRI), a comentat pe Facebook comunicatul emis de SRI dupa declaratiile sale explozive in cadrul unei emisiuni TV.

Comunicatul SRI privind binomul si campul tactic, pus la indoiala de un fost ofiter

Fostul ofiter al Serviciului Roman de informatii, Daniel Dragomir, face o declaratie-soc despre comunicatul de vineri al institutiei. Acesta sustine ca Serviciul nu a vorbit despre abuzurile din trecut, din.

Radu Banciu, despre lipsa de reactie din PSD dupa ce Palada l-a batut pe Gotiu: Asta pentru ca e in USR este un potential cadavru la televizor? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu lipsa de reactie din interiorul PSD privind nefericitul incident din pauza publicitara a emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )