Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Francois Hollande, dupa protestele violente din Paris

România Liberă România Liberă,
Reactia lui Francois Hollande, dupa protestele violente din Paris

Presedintele francez Francois Hollande a denuntat actiunea scandaloasa a unor elemente peturbatoare care au provocat incidente duminica la Paris, unde are loc Conferinta internationala asupra schimbarilor climatice COP21). continuă pe România Liberă

Francois Hollande cere formarea unei mari coalitii care sa lupte impotriva terorismului, Vladimir Putin se declara pregatit sa coopereze

Presedintele francez Francois Hollande a cerut joi crearea unei mari coalitii care sa lupte impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, in debutul intalnirii cu omologul sau rus Vladimir Putin, care s-a declarat imediat pregatit sa se alature acestei coalitii, scrie AFP.

Francois Hollande, in misiune imposibila

Decizia Rusiei de a amplasa rachete anti-aeriene ultra-perfectionate in Siria produce serioase ingrijorari la Washington. Hollande spera sa-l convinga pe Putin ca viitorul Siriei trebuie sa fie fara Assad.

Reactia lui Mircea Lucescu dupa 3-4 cu Real Madrid

Antrenorul Mircea Lucescu este de parare ca formatia sa, Sahtior Donetk, s-a trezit prea tarziu pentru a mai obtine vreun punct din confruntarea cu Real Madrid.

Obama, dupa atacul armat din Colorado: AJUNGE

Presedintele american Barack Obama a denuntat, din nou sambata, usurinta cu care armele de foc pot fi procurate in SUA, dupa un nou atac armat soldat cu trei morti la un centru de planning familial din statul Colorado, relateaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )