Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Iohannis dupa ce a fost intrebat daca are casca in ureche. Ma banuiti ca am copiuta?

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Iohannis dupa ce a fost intrebat daca are casca in ureche. Ma banuiti ca am copiuta?

Dupa ce a fost criticat ca refuza o dezbatere cu Dancila, presedintele Klaus Iohannis a tinut miercuri o conferinta de presa in care a raspuns la intrebarile jurnalistilor. Prezenti la eveniment, reporterii Adevarul l-au intrebat pe seful Statului despre absenta sa de la sedintele CSM, despre lipsa sesizarilor SRI catre DNA, dar si daca are o casca in urechi. Amuzat, presedintele s-a verificat in urechi, si a amintit de copiutele lui Dancila. continuă pe Adevărul

Iohannis, reactie-surpriza cand a fost intrebat daca are casca pentru a i se sufla raspunsurile la intrebari

Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri seara, in timpul conferintei de la sediul PNL, de unul dintre jurnalisti, daca are casca in ureche pentru a-i fi suflate raspunsurile la intrebari de catre staff-ul de.

Reactia neasteptata a lui Iohannis, cand a fost intrebat daca ii sufla cineva in casca. Cum a fost prins in timpul conferintei de presa de ziaristi

Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa la sediul central al PNL. Seful statului a avut o reactie neasteptata cand a fost intrebat daca ii sufla cineva in casca. Cum a fost prins de ziaristi? Reactia neasteptata a lui Klaus Iohannis cand a fost intrebat daca ii sufla cineva in casa Presedintele Klaus Iohannis sustine .

Reactia neasteptata a lui Iohannis, cand a fost intrebat daca ii sufla cineva in casca. Cum a fost prins in timpul conferintei de presa

Klaus Iohannis sustine o conferinta de presa la sediul central al PNL. Seful statului a avut o reactie neasteptata cand a fost intrebat daca ii sufla cineva in casca. Cum a fost prins de ziaristi? Reactia neasteptata a lui Klaus Iohannis cand a fost intrebat daca ii sufla cineva in casa Presedintele Klaus Iohannis sustine .

Ce a raspuns Dan Barna, cand a fost intrebat daca isi da demisia. Ce vrea el sa faca dupa primul tur al alegerilor prezidentiale

Dan Barna a oferit mai multe declaratii, legate de planurile sale pentru viitorul apropiat, in contextul alegerilor prezidentiale. Primul tur, din 10 noiembrie 2019, le-a oferit alegatorilor romani numeroase surprize, mai ales dupa publicarea rezultatelor finale, din partea AEP si BEC. Candidatul USR-PLUS s-a situat abia pe a treia pozitie, in cursa electorala si a .

Iohannis a starnit hohote de ras la conferinta. Reactia candidatului PNL, intrebat daca i se soptesc raspunsurile in casca (VIDEO)

Klaus Iohannis a starnit hohote de ras in timpul conferintei de miercuri, dupa ce unul dintre jurnalisti l-a intrebat daca poarta o casca in ureche din care i se soptesc raspunsurile, dupa cum scrie pe.

Rares Bogdan, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis, dupa dezbaterea din 2014. Inevitabilul s-a produs

Rares Bogdan a fost moderatorul dezbaterii electorale din 2014, dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Pe atunci, alaturi de colegii sai din platoul emisiunii, a analizat momentele dintre cei doi contracandidati si se pare ca nu a uitat ce atuuri are actualul presedinte al Romaniei, dar si ce defecte, intr-un astfel de meci electoral. Rares .

Seful de campanie al lui Iohannis, despre refuzul presedintelui de a participa la dezbateri: Alta ar fi fost situatia daca aveam un tur doi fara PSD

Alta ar fi fost situatia daca aveam un tur doi fara PSD, a declarat seful de campanie al lui Klaus Iohannis, liberalul Dan Motreanu, despre faptul ca seful statului nu va merge la dezbateri cu Viorica Dancila.

Un roman a cerut concediu fara plata in prima zi de lucru. Reactia angajatorului n-a fost deloc pe placul barbatului

Un roman a cerut concediu fara plata inca din prima zi de lucru. Doar ca reactia angajatorului nu a fost deloc pe placul barbatului, asa ca l-a dat in judecata. Un barbat din Timisoara angajat pe.

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

Viorica Dancila, replica pentru Iohannis, dupa ce a refuzat dezbaterea: Cred ca ii e teama de o confruntare directa cu mine, in fata tuturor romanilor

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce actualul presedintele al Romaniei a refuzat dezbaterea propusa de PSD. Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )