Libnet.ro
UNICEF

05:45

Reactia lui Ion Cristoiu dupa ce a aflat ca Sebastian Ghita a fost achitat: Era un dosar construit in stilul DNA

Antena3 Antena3,
Reactia lui Ion Cristoiu dupa ce a aflat ca Sebastian Ghita a fost achitat: Era un dosar construit in stilul DNA

Lovituracruntapentru unitatea de elita a DNA. Sebastian Ghitaeste achitat in dosarul in care a fost acuzat de coruptie alaturi de fosti procurori si fosti sefi din. continuă pe Antena3

Lovitura devastatoare pentru DNA! Sebastian Ghita a fost achitat de Curtea Suprema

Sebastian Ghita si-a aflat sentinta. A fost achitat de Curtea Suprema. Stire in curs .

Curtea Suprema este asteptata sa pronunte sentinta in unul din dosarele in care Sebastian Ghita este acuzat de coruptie

Curtea Suprema este asteptata joi sa pronunte sentintele in dosarul in care fostul deputat Sebastian Ghita este acuzat de mai multe fapte de coruptie alaturi de mai multi sefi din Politie si Parchetul din Prahova. La ultimul termen, procurorul DNA a cerut o pedeapsa cu inchisoarea efectiva pentru Sebastian Ghita.

ION CRISTOIU arunca BOMBA! Dezvaluiri incendiare despre GRESEALA fatala a PSD: De ce a fost marele miting UN ESEC total...

Mitingul PSD din Piata Victoriei poate fi considerat un semiesecpentru ca liderii partidului au ales ca tema de protest o notiune abstracta, este de parere jurnalistul Ion Cristoiu. Denuntare.

Sebastian Ghita a fost achitat

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat,astazi, pe fostul deputat Sebastian Ghita in dosarul in care este judecat alaturi de fosti sefi din politie si parchete, decizia nefiind definitiva, innformeaza Agerpres.

Sebastian Ghita, achitat in dosarul in care a fost judecat pentru coruptie alaturi de fosti sefi din Politie si Parchete

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat, joi, pe fostul deputat Sebastian Ghita in dosarul in care este judecat alaturi de fosti sefi din politie si parchete, decizia nefiind definitiva, scrie Agerpres.

Sebastian Ghita, achitat intr-unul dintre dosare

Curtea Suprema l-a achitat pe Sebastian Ghita in dosarul in care a fost judecat alaturi de fosti sefi din politie si parchete. Decizia nu e definitiva. DNA ceruse pentru fostul deputat inchisoare cu.

Ion Cristoiu ULUIT de nominalizarea facuta de IOHANNIS la conducerea SIE: Odecizie inteligenta de tip Traian Basescu! incep sa am alte pareri despre Iohannis (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoriu a comentat decizia controversata a presedintelui Klaus Iohannis privindnominalizarealui Gabriel Vlase la sefia SIE, precizand ca este o mutare inteligenta care l-a.

Ion Cristoiu, ULUIT de nominalizarea facuta de IOHANNIS la conducerea SIE: Odecizie inteligenta de tip Traian Basescu! incep sa am alte pareri despre Iohannis (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoriu a comentat decizia controversata a presedintelui Klaus Iohannis privindnominalizarealui Gabriel Vlase la sefia SIE, precizand ca este o mutare inteligenta care l-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )