Libnet.ro
UNICEF

08:30

Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aflat ca scriitorul Paul Goma a murit

Antena3 Antena3,
Reactia lui Ludovic Orban, dupa ce a aflat ca scriitorul Paul Goma a murit

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj de condoleante dupa moartea scriitorului Paul Goma. A fost ucis de inamicul nevazut si necrutator care ameninta umanitatea, a spus Orban. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, dupa moartea scriitorului Paul Goma: Unul dintre marii dizidenti anticomunsti ai Romaniei. A fost ucis de inamicul nevazut si necrutator

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj de condoleante dupa moartea scriitorului Paul Goma, pe care il descrie drept un supravietuitor al inchisorilor comuniste, dar care fost ucis de inamicul nevazut si necrutator care ameninta umanitatea - coronavirusul.

Scriitorul Paul Goma a murit dupa ce a fost infectat. Ce se va intampla acum cu trupul fostului disident

Scriitorul roman Paul Goma, disident politic, a murit in urma infectiei cu noul coronavirus, in Franta. Anuntul a fost facut de biografa sa, Mariana Sipos. Scriitorul Paul Goma a murit dupa ce a fost infectat Mariana Sipos, biografa si confidenta disidentului Paul Goma, anunta intr-un comunicat remis G4Media ca scriitorul, in varsta de 84 de .

Ludovic Orban, rezultat negativ pentru coronavirus si la a doua testare El iese din izolare

Premierul Ludovic Orban - aflat in izolare la Vila Lac 1 din 13 martie - isi reia activitatea la Palatul Victoria dupa ce si rezultatul celui de al doilea test pentru coronavirus a fost negativ. Si ministrii au avut rezultat negativ la a doua testare pentru COVID-19, a anuntat marti Guvernul.

Scriitorul Paul Goma a murit din cauza infectarii cu coronavirus, intr-un spital din Paris

Scriitorul Paul Goma, 84 de ani, a murit in noaptea marti spre miercuri din cauza infectiei cu coronavirus, anunta biografasa. Goma traia in Franta si fusese internat intr-un spital parizian in.

Carantina totala in Romania. Ludovic Orban explica in ce fel se aplica

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat carantina totala incepand de maine, premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa, in aceasta seara. Sunt primele declaratii pe care primul ministru le-a facut dupa iesirea din izolare, la Palatul Victoria. Ludovic Orban: Toate masurile au ca scop reducerea contaminarii cu acest virus Am finalizat .

Ludovic Orban critica ideea testarii dupa metoda door-to-door: Povestile ca mergem din usa in usa sa facem teste nu sunt serioase

Premierul Ludovic Orban a criticat, joi, metoda de testare in masa a populatiei pentru depistarea coronavirusului, dupa metoda door-to-door avansata cu o zi in urma de fostul ministru al sanatatii Victor Costache. Dorim sa testam toti cetatenii din Bucuresti cu echipe mobile de testare door-to-door, spusese Costache. Aproape in acelasi timp cu fostul ministru, si primarul Gabriela Firea a spus ca vrea testarea tuturor bucurestenilor.

Ludovic Orban: Vineri dimineata voi avea o discutie cu Nelu Tataru pentru a adopta un nou set de masuri in domeniul sanatatii

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a spus, in cadrul sedintei de guvern de joi dupa-amiaza, ca ii multumeste lui Victor Costache pentru activitatea pe care a desfasurat-o in fruntea Ministerului Sanatatii pana acum si lui Nelu Tataru pentru responsabilitatea pe care si-a asumat-o, prin preluarea acestei functii.

Secretarul de stat Nelu Tataru, propus pentru functia de ministru al Sanatatii dupa demisia lui Victor Costache. Ludovic Orban: Guvernul ramane angajat in toate obiectivele stabilite (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a confirmat ca Victor Costache a demisionat din functia de ministru al Sanatatii. Secretarul de stat Nelu Tataru, care in prezent se afla la Suceava,este omul propus pentru.

Premierul Ludovic Orban, conferinta de presa la ora 19.00, in direct pe B1 TV

Premierul Ludovic Orban va sustine marti, la ora 19. 00, o conferinta de presa la Palatul Victoria. Aceasta este prima conferinta a sefului Guvernului dupa ce acesta a fost testat negativ la infectia cu noul.

LIVE VIDEO Ludovic Orban a explicat ce interdictii au romanii. Culoar special la magazin pentru batrani. Am gasit stocuri zero

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, va sustine o conferinta de presa, de la ora 19. Este prima conferinta de presa organizata la Palatul Victoria, dupa ce seful Guvernului a iesit din autoizolare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )