Libnet.ro
UNICEF

08:15

Reactia lui Mihai Tudose, dupa declaratia de presa a ministrului de Interne. Ce spune premierul

Antena3 Antena3,
Reactia lui Mihai Tudose, dupa declaratia de presa a ministrului de Interne. Ce spune premierul

Premierul Mihai Tudose a avut o prima reactie dupa afirmatiile facute de Carmen Dan, la conferinta de presa. Doamna Carmen Dan recunoaste ca la ora 6:27 a fost sunata de domnul chestor. continuă pe Antena3

Declaratia lui Mihai Tudose, dupa ce mai multe agentii de presa au spus ca a demis-o pe Carmen Dan. Reactia premierului

Mai multe agentii de presa au dat joi seara informatia ca Mihai Tudose ar fi demis-o pe Carmen Dan din functia de ministru al Internelor, dupa ce aceasta ar fi tinut conferinta de presa. Antena 3 a luat leg?.

Raspunsul premierului Mihai Tudose adresat ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan

Intr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, premierul Mihai Tudose a raspuns declaratiilor ministrului Afacerilor Interne, contrazicand cronologia numirii chestorului Ionita sustinuta anterior de catre Carmen Dan.

Mihai Tudose, despre autonomia Tinutului Secuiesc: Daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag/ Reactia UDMR: Mesaj de evul mediu, a amenintat comunitatea maghiara. Sa isi ceara scuze public!

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca nici nu poate fi vorba de o autonomie a Tinutului Secuiesc, si a avertizat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Cei de la UDMR au reactionat joi foarte dur, presedintele executiv cerandu-i prim-ministrului sa isi ceara scuze public si sa isi retraga declaratia, despre care afirma, pe Twitter, ca este una de ev mediu.

UPDATE Mihai Tudose, despre autonomia Tinutului Secuiesc: Daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag/ Reactia UDMR: Mesaj de evul mediu, a amenintat comunitatea maghiara. Sa isi ceara scuze public!

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, ca nici nu poate fi vorba de o autonomie a Tinutului Secuiesc, si a avertizat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Cei de la UDMR au reactionat joi foarte dur, presedintele executiv cerandu-i prim-ministrului sa isi ceara scuze public si sa isi retraga declaratia, despre care afirma, pe Twitter, ca este una de ev mediu. 45 Premierul, mesaj pe Facebook: Discutiile despre autonomia tinutului Secuiesc sunt in afara legii si nu merita luate in seama, reprezintand doar o incercare de destabilizare a unitatii Romaniei in anul Centenarului.

Mihai Tudose, numit prietenul pedofililor, la Antena 3, dupa ce a refuzat sa il demita pe seful Politiei Romane, la cererea ministrului Carmen Dan

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, la Antena 3, ca premierul Mihai Tudose este prietenul pedofililor, dupa ce acesta a refuzat sa il demita pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, asa cum ii ceruse ministrul de Interne, Carmen Dan, scrieDCNEWS.

Carmen Dan ii raspunde premierului Mihai Tudose LIVE TEXT si VIDEO

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine o conferinta de presa la o zi dupa ce premierul Mihai Tudose a acuzat-o de minciuna si i-a sugerat sa-si dea demisia din Guvern. Principalele declaratii ale.

Carmen Dan ii raspunde premierului Mihai Tudose: Nu am mintit, domnul Ionita acceptase initial propunerea de a fi interimar la sefia Politiei. Demisia, doar cu acordul Coalitiei

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine o conferinta de presa la o zi dupa ce premierul Mihai Tudose a acuzat-o de minciuna si i-a sugerat sa-si dea demisia din Guvern. Principalele declaratii ale.

Mihai Tudose cere demisia lui Carmen Dan: Cu unministru care ma minte nu mai pot sa lucrez. Eu accept daca isi da demisia

Premierul Mihai Tudose i-a cerut, miercuri seara, demisia ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful Executivului a declarat, in direct la Antena 3, ca nu mai poate lucra cu ministrul Dan pentru ca aceasta il minte.

Carmen Dan, dupa ce premierul Mihai Tudose i-a cerut demisia: Voi da lamuriri cat de curand

Carmen Dan, pe care premierul Mihai Tudose a acuzat-o in urma cu o zi ca l-a mintit si a spus ca nu mai poate lucra cu ea in calitate de ministru de Interne, a declarat joi ca va da lamuriri cat de curand in privinta acestui subiect.

Mihai Tudose, invitat la Antena 3: Nu pot sa lucrez cu un ministru de Interne care isi permite sa ma minta / Carmen Dan mi-a spus ca e dispusa sa isi dea demisia / Cred ca, daca va fi lasata, isi va da demisia

Premierul Mihai Tudose a fost invitat miercuri seara, la Sinteza zilei, de la Antena 3, dupa ce acesta a refuzat sa il demita pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, asa cum ii ceruse ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru modul in care a gestionat scandalul politistului pedofil. Premierul o acuza pe Carmen Dan ca l-a mintit atunci cand i-a spus ca actualul sef al Directiei Generale Anticoruptie, Catalin Ionita, a acceptat sa fie noul sef al Politie, iar acesta i-a spus ca a refuzat postul. Un ministru de Interne care isi permite sa ma minta asa nu mai am ce sa lucrez cu ea. Mi-a spus ca e dispusa sa isi dea demisia, i-am spus ca o accept daca o da, spune premierul care sustine insa ca nu mai doreste remanierea altui ministru din cabinet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )