Libnet.ro
UNICEF

23:00

Reactia lui Mircea Lucescu dupa cea mai grea infrangere din cariera lui. Credeti ca a uitat de arbitri?

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Mircea Lucescu dupa cea mai grea infrangere din cariera lui. Credeti ca a uitat de arbitri?

Bayern - Sahtior s-a terminat 7-0, pecetluind cea mai drastica infrangere din cariera de antrenor a lui Mircea Lucescu. continuă pe Adevărul

Reactia lui Mircea Lucescu dupa umilinta de la Munchen

Antrenorul Mircea Lucescu cu greu si-a gasit cuvintele la conferinta de presa care a urmat infrangerii categorice cu Bayern Munchen, scor 0-7, din returul optimilor de finala ale Champions League.

Liga Campionilor: Bayern - Sahtior 7-0! Cea mai grea infrangere pentru Mircea Lucescu, cea mai rapida eliminare

Bayern Munchen s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor, dupa ce-a transat clar partida retur cu Sahtior Donetk, scor 7-0! Cu vant rapid in pupa din partea unui arbitru scotian, echipa lui Guardiola s-a distrat cu oamenii lui Lucescu, fundasul ucrainean Kucker bifand cea mai rapida eliminare din istoria competitiei.

BlackBerry Z10 si BlackBerry Q10 au probleme mari de performanta dupa cea mai recenta actualizare

Inevitabilul s-a produs, batranele BlackBerry Z10 si BlackBerry Q10 nu mai ruleaza in conditii optime ultima versiune de BlackBerry OS 10. Lansat cu surle si trambite in urma cu cativa ani, BlackBerry OS 10 a intruchipat efortul celor de la BlackBerry de a crea un sistem de operare optimizat pentru ecrane sensibile la atingere. in [].

FOTO Povestea celui mai bun jandarm din Olt. Cea mai grea misiune a salvatorului sinistratilor a fost cand puhoaiele au navalit cu salbaticie si peste el

Unul dintre jandarmii Inspectoratului Judetean de Jandarmi Olt a primit cea mai inalta recompensa din acest sistem - distinctia Jandarmul de Onoare al anului 2014 - dupa ce a dat dovada de o stapanire de sine demna de urmat in timpul unei misiuni de salvare a unor sinistrati din calea puhoaielor. Jandarmul a fost pus in situatia deloc de invidiat de a fi ajuns el insusi victima a apelor revarsate. Din fericire, totul s-a terminat cu bine.

VIDEO Bayern Munchen - Sahtior 7-0/ Seara neagra pentru Mircea Lucescu

Sahtior a parasit Liga Campionilor in faza optimilor, dupa ce a pierdut cu un categoric 7-0 la Munchen. Cu un jucator mai putin inca din minutul 3 Kucher a fost eliminat), echipa pregatita de Mircea Lucescu a fost carne de tun pentru Bayern. In tur, fusese 0-0.

Mircea Lucescu, sfatuit sa plece de la Sahtior Donetk

Mircea Lucescu este indemnat de unul dintre fostii sai elevi de la Dinamo sa o paraseasca pe Sahtior Donetk dupa infrangerea umilitoare de la Munchen, 0-7 cu Bayern in returul optimilor de finala.

Umilinta maxima pentru Mircea Lucescu in Champions League, inlesnita de un furt de arbitraj

Pentru Mircea Lucescu, tehnician care la aproape 70 de ani credea ca le-a vazut pana acum pe toate in fotbal, returul cu Bayern Munchen din optimile Champions League va ramane un meci pe care, cel mai probabil nu-l va uita niciodata.

Umilinta maxima pentru Mircea Lucescu in Champions League

Pentru Mircea Lucescu, tehnician care la aproape 70 de ani credea ca le-a vazut pana acum pe toate in fotbal, returul cu Bayern Munchen din optimile Champions League va ramane un meci pe care, cel mai probabil nu-l va uita niciodata.

Golgota lui Lucescu. Topul celor mai dure esecuri ale antrenorului roman in Liga. Ce-a spus despre viitorul la Sahtior

Bayern Munchen s-a calificat en-fanfare in sferturi, dupa ce i-a aplicat antrenorului roman cea mai dura infrangere din cariera, 7-0. Il Luce a criticat arbitrajul, dupa eliminarea gratuita a lui Kucher, in startul partidei si a vorbit si despre viitorul sau la Sahtior.

Cea mai buna ciorba de vita cu bors de casa

Daca nu tii post si vrei sa profiti de o bucata de carne pe care o ai in frigider, prepara cea mai buna ciorba de vita cu bors de casa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )