Libnet.ro
UNICEF

14:15

Reactia lui Orban dupa adoptarea a 25 de ordonante de urgenta in miezul noptii: S-a facut cu deplina transparenta

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Orban dupa adoptarea a 25 de ordonante de urgenta in miezul noptii: S-a facut cu deplina transparenta

Premierul Ludovic Orban sustine ca Guvernul pe care il conduce a fost transparent in ceea ce priveste ordonantele de urgenta si ca nu e nicio problema ca au ajuns sa fie adoptate nu mai putin de 25 de OUG-uri. continuă pe Adevărul

Kelemen Hunor: Sper ca CCR sa respinga toate cele 25 de ordonante de urgenta. Guvernul a comis un abuz de putere

Adoptarea a 25 de ordonante de urgenta reprezinta un abuz de putere al Guvernului PNL, spune Kelemen Hunor. Liderul maghiar spera ca Avocatul Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala si majoritatea ordonantelor sa fie respinse.

Orban apara cele 25 de ordonante: Daca dai OUG 13 Noaptea, ca hotii, ca sa scape Dragnea din puscarie, aia intr-adevar este o ordonanta revoltatoare si anticonstitutionala

Premierul Ludovic Orban apara cele 25 de ordonante de urgenta adoptate marti seara, in sedinta de Guvern,inaintea votului pe motiunea de cenzura, aratand ca fiecare ordonanta a avut in spate o nevoie.

Sedinta maraton de Guvern: Au fost aprobate 25 de ordonante de urgenta

Cu o zi inainte de votul pe motiunea de cenzura, Guvernul Orban a tinut o sedinta maraton, care s-a terminat spre miezul noptii, fiind adoptate 25 de ordonante de urgenta. Este un numar record de ordonante de urgenta adoptate intr-o singura sedinta de Guvern. Vezi in text ce ordonante au fost aprobate.

Avocatul Poporului anunta ca ar putea ataca la Curtea Constitutionala o parte din cele 25 de ordonante de urgenta adoptate de Guvern: Este o abatere grava de la norme

Avocatul Poporului isi rezerva dreptul de a ataca la Curtea Constitutionala ordonantele de urgenta adoptate de guvern in sedinta de marti, precizand ca aprobarea, intr-o singura sedinta, a 25 de ordonante reprezinta o grava abatere de la norme, iar Executivul s-a substituit practic Parlamentului.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

Serban Nicolae, mesaj radical pentru liberali: Hotilor! Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa, trebuie sa plece direct la Parchet. Sa mearga sa se autodenunte

Serban Nicolae a venit cu un mesaj radical in care a criticat Guvernul Orban. Senatorul PSD a numit guvernul PNL un guvern de hoti si le-a recomandat liberalilor sa mearga direct la parchet pentru a se autodenunta, mai ales dupa adoptarea a 25 de ordonante de urgenta.

Serban Nicolae a rabufnit: Hotilor! Guvernul Orban nu trebuie sa plece acasa, trebuie sa plece direct la Parchet. Sa mearga sa se autodenunte

Senatorul Serban Nicolae a avut un mesaj in care a criticat foate dur Guvernul Orban, pe care l-a numit un guvern de hoti si le-a recomandat sa mearga direct la parchet pentru a se autodenunta, mai ales dupa adoptarea a 25 de ordonante de urgenta.

Orban reinventeaza expresia noaptea, ca hotii, dupa adoptarea a 25 de OUG, intr-o sedinta maraton

Expresiile precum martea neagra sau noaptea ca hotii folosite de Lodovic Orban pentru a ataca PSD, nu au mai fost acum de actualitate pentru seful Guvernului.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului: Am pierdut doar o batalie. Vom castiga batalia pentru Romania

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului: Suntem mandri de ce am facut. Am fost judecat de o alianta parlamentara toxica

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat si ca batalia pentru Romania nu a fost pierduta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )