Libnet.ro
UNICEF

14:00

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Playtech Playtech,
Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, premier demis: Guvernul cade in picioare. Suntem mandri de ce am facut in trei luni

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului: Am pierdut doar o batalie. Vom castiga batalia pentru Romania

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat.

Ludovic Orban, dupa demiterea Guvernului: Suntem mandri de ce am facut. Am fost judecat de o alianta parlamentara toxica

Premierul demis Ludovic Orban a declarat, miercuri, dupa adoptarea motiunii de cenzura care a dus la caderea Guvernului PNL, ca este mandru de ceea ce a realizat in aceste trei luni de mandat si ca batalia pentru Romania nu a fost pierduta.

Prima reactie a lui Orban dupa votarea motiunii: Suntem mandri de ce am facut Guvernul cade in picioare

Premierul Ludovic Orban s-a declarat marti mandru de ce a reusit sa faca Guvernul, in doar trei luni, inainte de a fi demis de un parlament dominat de forte retrograde.

CTP, replica acida pentru Raluca Turcan, dupa ce a picat Guvernul. Aia e fata de Popa Prostu

Cristian Tudor Popescu a reactionat intr-un mod foarte efervescent, dupa anuntul ca motiunea de cenzura a trecut si Guvernul condus de Ludovic Orban a picat. in acest sens, gazetarul a lansat un nou atac la adresa Ralucai Turcan, intr-o interventie televizata, in aceasta dupa-amiaza de miercuri. CTP, replica acida pentru Raluca Turcan, dupa ce a .

Klaus Iohannis, primele declaratii oficiale dupa ce a picat Guvernul Orban. Atac dur la adresa PSD

Klaus Iohannis a facut cateva declaratii in seara de miercuri, dupa ce Guvernul Orban a picat, in urma trecerii motiunii de cenzura initiata de PSD alaturi de UDMR. Presedintele Romaniei a dat un punct de vedere oficial, de la Palatul Cotroceni. Parlamentul a adoptat motiunea de cenzura propusa de social-democrati cu 261 de voturi pentru .

Reactia lui Orban dupa adoptarea a 25 de ordonante de urgenta in miezul noptii: S-a facut cu deplina transparenta

Premierul Ludovic Orban sustine ca Guvernul pe care il conduce a fost transparent in ceea ce priveste ordonantele de urgenta si ca nu e nicio problema ca au ajuns sa fie adoptate nu mai putin de 25 de OUG-uri.

Prima reactie a lui Andrei Duban, dupa ce sotia lui s-a consolat in bratele unui concurent Survivor Romania

Gratiela, sotia lui Andrei Duban, este prezenta in emisiunea Survivor Romania, de la Kanal D, facand parte din Echipa Faimosilor. Dupa imaginile difuzate, in care Gratiela a parut mai apropiata decat ar fi normal de Ghita, alt concurent al emisiunii, acesta a fost invitat la emisiunea FanArena, unde a vorbit despre acest subiect. Prima reactie .

Guvernul Orban a picat in fata Motiunii de cenzura depusa de PSD

Guvernul condus de Ludovic Orban a picat in Parlament, ca urmare a motiunii de cenzura introduse de .

Primele reactii de la Bruxelles, dupa ce a picat Guvernul Orban: incercarea acestui guvern de a schimba legea electorala in asemenea graba e impotriva deciziei CCR si a recomandarilor Comisiei de la Venetia

Guvernul Orban a fost demis, dupa de motiunea de cenzura initiata de PSD si sustinuta de UDMR a trecut in Parlament cu 261 de voturi favorabile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )