Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Ponta dupa ce mama sa a fost audiata ca martor la DNA Ploiesti. Pe cine acuza

România Liberă România Liberă,
Reactia lui Ponta dupa ce mama sa a fost audiata ca martor la DNA Ploiesti. Pe cine acuza

Premierul Victor Ponta a rectionat, pe contul sau de Twitter, dupa ce mama sa, Cornelia Naum, a fost audiata, miercuri, in calitate de martor la DNA Ploiesti intr-un dosar ]n care cumnatul primului ministru este acuzat de procurorii anticoruptie de fraudare cu fonduri europene. continuă pe România Liberă

Mama premierului, audiata ca martor la DNA in dosarul in care Iulian Hertanu a fost arestat. Avocat: Are un contract de munca part-time cu societatea fiicei sale (VIDEO)

10 Mama premierului a iesit din sediul DNAPloiesti dupa aproximativ doua ore de audieri, fara a face declaratii. Avocatul acesteia a precizat insa ca mama lui Victor Ponta are calitatea de.

Mama premierului Victor Ponta a fost audiata la DNA Ploiesti

Mama lui Victor Ponta a iesit, in urma cu putin timp de la DNA, unde a fost audiata in calitate de martor. Avocatul Corneliei Naum, Bogdan Vlad, a explicat ca mama prim-ministrului are calitate de.

Victor Ponta: Mama mea audiata la DNA - show gratuit pentru Realitatea TV

Premierul Victor Ponta a postat pe Twitter un mesaj in legatura cu audierea mamei sale la DNA Ploiesti, el afirmand ca aceasta audiere a determinat un show gratuit la Realitatea Tv. Mama mea audiata la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV ca tot nu au ei bani sa plateasca taxe)!, este mesajul postat de premier pe Twitter. Cornelia Naum s-a prezentat joi dimineata la sediul DNA Ploiesti pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul privind fraudarea de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul primului ministru.

Ponta, suparat dupa ce mama lui, Cornelia Naum, a fost audiata la DNA:Show gratuit pentru Realitatea TV

Premierul Victor Ponta a reactionat joi, pe Twitter, dupa ce mama acestuia, Cornelia Naum, a fost audiata de catre procurorii DNA.

Victor Ponta, reactie dupa audierea mamei sale: Mama mea audiata la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV (ca tot nu au ei bani sa plateasca taxe)! (FOTO)

Premierul Victor Ponta reactioneaza pe Twitter in urma audierii ca martor a mamei sale la DNA Ploiesti in dosarul in care Iulian Hertanu este acuzat ca a folosit fonduri europene in mod fraudulos. Mama mea.

Mama lui Victor Ponta a fost audiata la DNA Ploiesti

Actualizare 11:24 Avocat: Cornelia Naum nu are legatura cu acuzatiile din dosar Cornelia Naum nu are legatura cu acuzatiile din dosarul in care cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost arestat, a declarat, in urma cu putin timp, Bogdan Vlad, avocatul mamei prim-ministrului.

Victor Ponta, dupa sedinta CSAT: Climat fff eficient, constructiv si civilizat/ Romania este cea mai stabila si sigura tara din regiune

Premierul Victor Ponta a scris, la finalul primei sedinte a CSAT din acest an, ca reuniunea a avut loc intr-un climat foarte eficient, constructiv si civilizat. El a adaugat ca Romania este cea mai stabila si.

FOTO. Impresiile lui Victor Ponta dupa sedinta CSAT la care a participat

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a scris pe contul de Facebook despre ce s-a discutat la sedinta CSAT de marti, la scurt timp si premierul Ponta a postat pe contul sau de Twiiter impresiile sale despre sedinta a care a participat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2128 seconds )