Libnet.ro
UNICEF

20:30

Reactia MAE la atacul american din Siria: Actiunea SUA constituie o reactie ferma la atrocitatile comise in urma atacului cu arme chimice. Romania este solidara cu Aliatii si partenerii nostri

Hotnews Hotnews,
 Reactia MAE la atacul american din Siria: Actiunea SUA constituie o reactie ferma la atrocitatile comise in urma atacului cu arme chimice. Romania este solidara cu Aliatii si partenerii nostri

Actiunea SUA din 7 aprilie 2017 constituie o reactie ferma la atrocitatile comise in urma atacului cu arme chimice. Romania este solidara cu Aliatii si partenerii nostri - este reactia Ministerului roman al Afacerilor Externe la atacul american din Siria. Romania reitereaza condamnarea ferma a atacului chimic intreprins asupra localitatii Khan Sheikhoun din provincia Idlib, din 4 aprilie 2017, soldat cu victime in randul populatiei civile, inclusiv copii, subliniaza MAE. continuă pe Hotnews

Putin condamna atacul american din Siria, nu recunoaste atacul chimic ordonat de Assad impotriva propriului popor si continua sa-l sprijine pe liderul de la Damasc

Presedintele rus Vladimir Putin considera ilegal atacul american cu rachete asupra unei baze militare siriene si spune ca este o agresiune impotriva unei natiuni suvernae, transmite Reuters. Putin continua astfel sa-l sustina pe presedintele Bashar Al Assad, condamnat de intreaga lume occidentala pentru crimele impotriva propriului popor. Assad este un aliat esential al Rusiei in Orientul MIjlociu, el permitand Kremlinului sa-si instaleze baze militare si sa devina un jucator in zona.

De ce nu au activat rusii sistemul antiracheta pentru a dejuca atacul american din Siria

Generalul american in rezerva Barry McCaffrey spune ca Pentagonul s-a coordonat cu rusii, fara a li se da prea mult timp sa reactioneze. El mai spune ca probabilitatea ca rusii sa-i confrunte pe.

Surse CNN: Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiuni militare ca reactie la atacul chimic din Siria

Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiunile de reactie la atacul chimic din Siria, pe care il atribuie regimului Bashar al-Assad, printre masurile luate in considerare fiind cea a unor atacuri punctuale asupra unor obiective militare siriene.

Trump descrie atacul chimic din Siria drept un afront ingrozitor la adresa umanitatii

Presedintele american Donald Trump a descris miercuri atacul chimic din Siria drept oribil, de nedescris si un afront ingrozitor la adresa umanitatii, relateaza Reuters.

Tragica poveste a barbatului care si-a pierdut bebelusii gemeni, sotia si alti 16 membri de familie in atacul chimic din Siria (VIDEO)

Atacul chimic din Siria efectuat marti a provocat victime si o durere de neimaginat, intr-o tragedie catalogata de liderii lumii drept un masacru inacceptabil si odios, pentru care.

Basescu: Atacul americanilor din Siria este legitim si readuce aminte Rusiei ca este o putere regionala si ca puterea globala este SUA. Propaganda rusa va incerca sa discrediteze acest atac (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, intr-o interventie pentru B1 TV, ca atacul fortelor americane asupra unei baze aeriene din Siria este legitim, pentru ca regimul condus de Bashar Al-Assad a.

Putin a condamnat atacul americanilor din Siria si nu a recunoscut atacul chimic ordonat de liderul sirian impotriva propriului popor

Vladimir Putin considera ca atacul american asupra bazei aeriene din Siria a incalcat legile internationale si a afectat serios relatiile dintre Rusia si Statele Unite, a transmis Kremlinul, citat de.

Donald Trump acuza regimul Assad de atacul odios din Siria. SUA ameninta cu actiuni militare in lipsa unei reactii ONU

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump a reiterat miercuri ca regimul Bashar al-Assad, pe care el il considera vinovat de atacul chimic groaznic din Siria, va plati, fiindca astfel de acte.

Donald Trump spune ca ceva ar trebui sa se intample cu Bashar al-Assad dupa atacul chimic din Siria

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat joi ca ceva ar trebui sa se intample cu presedintele sirian Bashar al-Assad dupa atacul cu gaz toxic comis in Siria, dar s-a oprit fara sa spuna daca Assad ar trebui sa plece din fruntea tarii, relateaza Reuters.

Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit vineri seara pe tema atacului american din Siria: Reprezentantul Rusiei a lansat acuzatii dure. Statele Unite a replicat

Vineri dimineata Statele Unite au lansat 59 de rachete de croaziera impotriva unui baze aeriene din Siria aflata sub controlul presedintelui Bashar Al-Assad. Atacul a fost un raspuns la folosirea de catre re.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3371 seconds )