Libnet.ro
UNICEF

19:45

Reactia MAE dupa ce Rusia a donat 100 de euro pentru Cumintenia pamantului

Antena3 Antena3,
Reactia MAE dupa ce Rusia a donat 100 de euro pentru Cumintenia pamantului

Ministerul Afacerilor Externe a reactionat marti dupa ce Ambasada Rusiei a anuntat ca a donat 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului, adaugand la acest anunt un videoclip in limba. continuă pe Antena3

Romania reactioneaza dupa gestul batjocoritor al Ambasadei Rusiei. Iohannis da liber la proteste, MAE indeamna Rusia sa contribuie in continuare la recuperarea patrimoniului national romanesc (VIDEO)

Ambasada Rusiei a anuntat luni ca a donat 100 de euro in cadrul campaniei de achizitie a sculpturii Cumintemia Pamantului realizata de Constantin Brancusi. Revoltati de acest gest ba.

Doneaza un cent pentru Rusia: Protest anuntat pe Facebook, dupa ce ambasada Rusiei a donat 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului (VIDEO)

Ambasada Rusiei a anuntat luni ca a donat 100 de euro in cadrul campaniei de achizitie a sculpturii Cumintemia Pamantului realizata de Constantin Brancusi. Revoltati de aceste gest,.

Ambasada Rusiei a spus ca doneaza 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului. Romanii vor sa le returneze banii: Doneaza un cent pentru Rusia

Gestul Ambasadei Rusiei din Bucuresti, care a anuntat, in scop propagandistic, ca a donat o suma de bani pentru campania Cumintenia Pamantului, a produs reactii vehemente in interiorul societatii romanesti.

Prima reactie dupa donatia Rusiei de 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului

Un protest a fost convocat, pe Facebook, romanii fiind invitati marti in fata Ambasadei Rusiei sa doneze cate un cent, ca raspuns la donatia modesta a Ambasadei Rusiei, in.

Cum au facut diplomatii rusi bascalie de Brancusi. Verdictul specialistilor: Rusia rescrie istoria Romaniei

Ambasada Rusiei la Bucuresti a donat 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului, dar a anexat la chitanta un videoclip care prezinta o falsa realitate istorica a relatiilor dintre Romania si Rusia. MAE apreciaza donatia, dar dezaproba viziunea Rusiei fata de istoria comuna.

Reactia MAE la donatia Ambasadei Rusiei, in campania privind subscriptia publica pentru achizitia Cuminteniei Pamantului: Mesajul media cu care se asociaza promoveaza o viziune proprie asupra istoriei

MAE face o serie de precizari referitoare la donatia Ambasadei Federatiei Ruse in campania privind subscriptia publica nationala pentru achizitia operei Cumintenia Pamantului a sculptorului Constantin Brancusi.

Reactia MAE la donatia Ambasadei Federatiei Ruse in campania privind subscriptia publica pentru achizitia operei Cumintenia Pamantului

MAE face o serie de precizari referitoare la donatia Ambasadei Federatiei Ruse in campania privind subscriptia publica nationala pentru achizitia operei Cumintenia Pamantului a sculptorului Constantin Brancusi.

Premierul Ciolos a donat prin SMS pentru Cumintenia Pamantului

Premierul Dacian Ciolos a transmis, luni, doua SMS-uri de donatie in cadrul campaniei lansate de Ministerul Culturii in completare la actiunile initiate in vederea strangerii de fonduri pentru achizitia de catre statul roman a operei Cumintenia Pamantului.

Usor, iubitu meu, ca se rupe patu. Reactia Deliei dupa cutremurul cu magnitudinea de 5,3

Imediat dupa cutremurul cu magnitudinea de 5,3 produs in noaptea de vineri spre sambata, Delia a publicat un mesja pe Facebook. Artista s-a folosit de incident, dar si de simtul umorului,.

Dupa ce BVB s-a retras din proiect, ASF vrea sa scoata din conturi 5 mil. euro pentru infiintarea Contrapartii Centrale

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a hotarat lansarea impreuna cu Ministerul Finantelor Publice a unui plan de actiune pentru infiintarea unei Contraparti Centrale nationale CCP), care sa ofere servicii de compensare pentru toate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )