Libnet.ro
UNICEF

18:45

Prima reactie dupa donatia Rusiei de 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului

Antena3 Antena3,
Prima reactie dupa donatia Rusiei de 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului

Un protest a fost convocat, pe Facebook, romanii fiind invitati marti in fata Ambasadei Rusiei sa doneze cate un cent, ca raspuns la donatia modesta a Ambasadei Rusiei, in. continuă pe Antena3

Mare drama ati bagat in casa noastra doamna. Alex Velea, prima reactie dupa ce Carmen Harra a prezis ca el si Antonia se vor desparti

Dupa ce Carmen Harra a prezis ca relatia dintre Antonia si Alex Velea nu va dura toata viata, artistul a avut o prima reactie. Alex Velea a glumit pe seama declaratiilor facute de Carmen Harra,.

Reactia MAE dupa ce Rusia a donat 100 de euro pentru Cumintenia pamantului

Ministerul Afacerilor Externe a reactionat marti dupa ce Ambasada Rusiei a anuntat ca a donat 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului, adaugand la acest anunt un videoclip in limba.

Doneaza un cent pentru Rusia, protest programat astazi la Ambasada Rusiei, dupa donatia modesta pentru Cumintenia pamantului

Doneaza un cent pentru Rusia, un protest initiat pe Facebook, este programat marti, intre orele 17:00 si 17:30, la sediul Ambasadei Rusiei la Bucuresti, de pe Soseaua Kiseleff numarul 6, ca reactie la donatia modesta anuntata ieri de misiunea diplomatica a Rusiei pentru Cumintenia pamantului.

Ambasada Rusiei a spus ca doneaza 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului. Romanii vor sa le returneze banii: Doneaza un cent pentru Rusia

Gestul Ambasadei Rusiei din Bucuresti, care a anuntat, in scop propagandistic, ca a donat o suma de bani pentru campania Cumintenia Pamantului, a produs reactii vehemente in interiorul societatii romanesti.

Doneaza un cent pentru Rusia: Protest anuntat pe Facebook, dupa ce ambasada Rusiei a donat 100 de euro pentru Cumintenia Pamantului (VIDEO)

Ambasada Rusiei a anuntat luni ca a donat 100 de euro in cadrul campaniei de achizitie a sculpturii Cumintemia Pamantului realizata de Constantin Brancusi. Revoltati de aceste gest,.

Spaniolii de la Grupo Lar pariaza peste 7 mil. euro pentru un nou proiect imobiliar in Romania: vor 200 de apartamente in Cluj

Grupo Lar, companie care alaturi de Resolute Asset Management formeaza astazi un joint-venture sub numele de Resolute Lar, pariaza de aceasta data si pe provincie, intr-un proiect format din 200 de apartamente, intr-o prima faza, in Cluj, al doilea cel.

Dupa ce BVB s-a retras din proiect, ASF vrea sa scoata din conturi 5 mil. euro pentru infiintarea Contrapartii Centrale

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a hotarat lansarea impreuna cu Ministerul Finantelor Publice a unui plan de actiune pentru infiintarea unei Contraparti Centrale nationale CCP), care sa ofere servicii de compensare pentru toate.

ASF ia in calcul alocarea a 3-5 milioane euro pentru infiintarea unei noi entitati pentru servicii de compensare a pietelor si intrumentelor financiare din Romania

Conducerea ASF a hotarat, luni, lansarea impreuna cu Ministerul Finantelor Publice a unui plan de actiune pentru infiintarea unei Contraparti Centrale nationale CCP), care sa ofere servicii de compensare pentru toate pietele si instrumentele financiare din Romania si care sa respecte cerintele legislatiei europene privind infrastructura pietelor EMIR). In acest sens, ASF ia in considerare alocarea unei sume de 3-5 milioane euro din excedentul realizat in ultimii doi ani pentru capitalizarea noii entitati, insa prin intermediul Ministerului Finantelor, in conditiile in care ASF nu poate fi actionar al CCP, operatiune pentru care va fi necesara elaborarea unui proiect de lege de catre Ministerul Finantelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2287 seconds )