Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia medicilor dupa ce Sanitas a cerut sporuri pentru cei care trateaza pacientii de coronavirus. Cea mai imbecila, cretina, de prost gust stire

Adevărul Adevărul,
Reactia medicilor dupa ce Sanitas a cerut sporuri pentru cei care trateaza pacientii de coronavirus. Cea mai imbecila, cretina, de prost gust stire

Zeci de medici au reactionat dur dupa ce Sanitas, cea mai mare federatie sindicala din domeniul sanitar din Romania, a cerut acordarea de sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati cu coronavirus. Rusine! Nu am cerut asa ceva!. continuă pe Adevărul

Anunt important pentru cei care stau la bloc. Raspund civil si penal, daca se opun acestor demersuri

Stai la bloc? Trebuie sa stii ca un reprezentant al asociatiei de proprietari are dreptul sa-ti intre in apartament chiar fara acordul tau, pe baza unui preaviz motivat, in anumite situatii. Daca te opui, risti o amenda de 3. 000 de lei. Esti obligat sa-i lasi sa intre Exista o lege, 196 2018, potrivit careia, proprietarul .

Anunt de ultima ora pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se intampla cu pretul de la pompa

Criza epidemiologica a afectat nu numai vietile a mii de oameni, la nivel global, dar si bursele, astfel ca scaderea de 20% a preturilor la titei este un soc global care va afecta performantele firmelor de petrol si gaze, spun analistii iar aceste evolutii ar putea duce la pierderea unor locuri de munca in aceste .

Federatia Sanitas cere sporuri de pana la 85% pentru cadrele medicale care trateaza pacientii de coronavirus!

Uniunea Sindicala Sanitas Bucuresti ii cere Ministrului Sanatatii sa acorde sporuri intre 55% si 85% pentru cadrele medicale care trateaza cazuri de pacienti infectati cu virusul Covid-19. De asemenea de.

Julian Nagelsmann, performanta istorica la RB Leipzig - Reactia germanului dupa ce a eliminat-o pe Tottenham

Julian Nagelsmann a reusit o performanta istorica alaturi de RB Leipzig, formatia infiintata in 2009 reusind sa se califice in premiera in sferturile Champions League. Tehnicianul de 32 de ani este in culmea fericirii si a avut numai cuvinte de lauda pentru elevii sai.

Calin Popescu Tariceanu, mesaj vehement pentru cei din PNL: Ori guvernati, ori plecati acasa

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, ii critica pe cei din PNL, spunand ca masurile pe care le iau pentru limitarea raspandirii coronavirusului nu sunt eficiente. Ori guvernati, ori plecati acasa, le-a transmis Tariceanu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )