Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt important pentru cei care stau la bloc. Raspund civil si penal, daca se opun acestor demersuri

Playtech Playtech,
Anunt important pentru cei care stau la bloc. Raspund civil si penal, daca se opun acestor demersuri

Stai la bloc? Trebuie sa stii ca un reprezentant al asociatiei de proprietari are dreptul sa-ti intre in apartament chiar fara acordul tau, pe baza unui preaviz motivat, in anumite situatii. Daca te opui, risti o amenda de 3. 000 de lei. Esti obligat sa-i lasi sa intre Exista o lege, 196 2018, potrivit careia, proprietarul . continuă pe Playtech

Recomandarea lui Vela pentru romanii care nu se mai pot intoarce in tara prin Ungaria: Exista o aplicatie numita Waze si da traseul cel mai bun

Cum Ungaria si-a inchis granitele pentru cei care vin din Italia, ministrul de Interne, Marcel Vela, are o recomandare neasteptata pentru romanii care vor sa se intoarca in tara si nu o mai pot face folosind ruta aceasta. intrebat daca a primit solicitari de la cei care doresc sa-si reconfigureze traseul, Vela a raspuns, ironic, ca acestia pot folosi aplicatia Waze.

Anunt de ultima ora pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se intampla cu pretul de la pompa

Criza epidemiologica a afectat nu numai vietile a mii de oameni, la nivel global, dar si bursele, astfel ca scaderea de 20% a preturilor la titei este un soc global care va afecta performantele firmelor de petrol si gaze, spun analistii iar aceste evolutii ar putea duce la pierderea unor locuri de munca in aceste .

Alexandru Rafila, avertisment important pentru romanii intorsi din diaspora: Sunt ca pe vapor

In ultimele zile, Alexandru Rafila a facut mai multe declaratii importante si prognoze referitoare la coronavirus. in Romania, este una dintre putinele voci avizate pe subiect, presedintele Societatii Romane de Microbiologie SMR). in contextul panicii de la punctele de trecere a frontierei, el Rafila a atras atentia asupra modului incorect in care se petrece introducerea .

Avertismentul BNR pentru romanii care folosesc bani cash. Sunt cei mai periculosi!

Consilierul de strategie al guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, a transmis un avertisment pentru romanii care folosesc bani cash in aceasta perioada. Avertisment BNR pentru romanii care folosesc bani cash Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat pandemie de coronavirus. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS, a declarat ca este prima pandemie cauzata de un .

Avertisment pentru romanii care au card bancar. Cum pot ramane acum fara bani

Cercetatorii unei importante companii specializate in domeniul securitatii cibernetice au tras un semnal de alarma cu privire la un fenomen ingrijorator care se intampla chiar acum. Cei mai vulnerabili dintre utlizatori sunt cei care nu au instalt un program antivirus pe telefon. Cum actioneaza noul troian O noua versiune a troianului bancar Ginpa fost detectata .

Se schimba legea privind casatoriile in Romania. Ce trebuie sa stie toti cei care vor sa faca nunta

Cine nu si-a dorit o nunta, undeva pe o plaja, in bataia soareului, sau la munte, inconjurat de natura, dar ce te faci daca nu te lasa legea, la ce metode recurgi? Dar va anuntam ca toate astea sunt de domeniul trecutului. Se schimba legea privind casatoriile in Romania A existat un proiect de lege .

RAED ARAFAT: Amenzi de 20.000 de lei pentru persoanele care nu au declarat ca vin dintr-o zona afectata de coronavirus

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat miercuri ca au fost aplicate amenzi de 20. 000 de lei pentru persoane care nu au declarat ca vin dintr-o zona afectata de coronavirus sau care au spus ca se vor autoizola la domiciliu, dar nu au mai ajuns la destinatie.

Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara. Cum isi risca viata

Mai este putin si va incepe primavara, iar caldura naturala va reveni in fiecare apartament, astfel ca este un bun moment sa avem grija ce facem cu centralele termice pe toata perioada primaverii si, de ce nu, a verii. Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara in perioada de primavara, trecem de la temperaturile .

Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie. Decizia de ultima ora

Romanii care ies la pensie au un motiv in plus de bucurie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a anuntat ca o parte din corvoada bunicilor s-a incheiat, caci .

Erdogan: Granitele Turciei vor ramane deschise pentru migrantii care vor sa mearga in Europa

Negocierile privind incheierea unui nou acord privind migrantii intre Turcia si UE bat pasul pe loc. in acest conditii, Recep Tayyip Erdogan a anuntat ca granitele vor ramane deschise pentru migrantii care vo.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )