Libnet.ro
UNICEF

16:00

Reactia ministrului Justitiei, dupa refuzul presedintelui Iohannis de a-l revoca pe procurorul general

Hotnews Hotnews,
 Reactia ministrului Justitiei, dupa refuzul presedintelui Iohannis de a-l revoca pe procurorul general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a acuzat, luni, pe presedintele Klaus Iohannis ca nu se documenteaza referitor la procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar, spunans ca legea fundamentala trebuie respectata de voie sau de nevoie. continuă pe Hotnews

Mircea Draghici, dupa refuzul presedintelui Iohannis de a-l numi la Ministerul Transporturilor: inseamna bataie de joc pentru romani si pentru Romania in UE

Mircea Draghici, propus de PSD la Ministerul Transporturilor, a avut o reactie dupa al doilea refuz al presedintelui Iohannis de a-l numi. Acesta a spus ca doua serii de refuzuri complet nejustificate inseamna ??.

Primul ministru din Cabinetul Dancila care reactioneaza dupa refuzul lui Iohannis de a numi ministrii la Transporturi si Dezvoltare: si continua misiunea de sabotaj a intereselor Romniei

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, sustine ca, prin refuzul de a-i numi pe Olguta Vasilescu si pe Mircea Draghici la Dezvoltare si la Transporturi, presedintele Klaus Iohannis isi continua misiunea de sabotaj a intereselor Romaniei. El mai spune ca Iohannis ca a fost ales de romani sa apere interesele Romaniei, si nu ale strainilor si trebuie sa inceteze acest joc periculos.

MINISTRUL TRIF DESPRE REFUZUL PRESEDINTELUI: I Iohannis saboteaza din nou Romania

Ministrul Turismului, liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca saboteaza din nou Romania, prin refuzul sau de a numi doi ministri.

Codrin Stefanescu, dupa declaratiile presedintelui: O noua portie de bataie de joc. Singura lui ratiune este ca vrea sa fie suspendat

Reactie dura din PSD, dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis: Citeste si:Klaus Iohannis: Nu il voi revoca pe Augustin Lazar Am fost din nou martori la o portie de bataie de joc. Ne-a.

Agitatie mare in coalitia de guvernare, dupa respingerile lui Iohannis. Liderii se vor reuni in sedinta

Este agitatie in coalitia de guvernare dupa ce Klaus Iohannis i-a respins pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici pentru ministerele propuse. Liderii coalitiei se vor reuni in sedinta pentru a.

Raspunsul PSD la refuzul presedintelui privind numirea a doi ministri: o initiativa legislativa pregatita de Eugen Nicolicea. Ce prevederi ar avea proiectul

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat, pentru Mediafax, ca va propune conducerii PSD o initiativa legislativa care sa introduca termene de aplicare a deciziilor CCR si sa explice sintagmele hotararilor Curtii, in contextul actiunilor presedintelui Klaus Iohannis legate de remaniere si numirea de noi ministri.

PSD, reactie dura dupa refuzul lui Klaus Iohannis

PSD condamna public decizia lui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de ministri pentru ministerul Dezvoltarii regionale si cel al Transporturilor, actiune prin care incearca blocarea activitatii.

Ce va face PSD dupa ce presedintele Iohannis a respins nominalizarile Vioricai Dancila pentru doua ministere

Florin Iordache a afirmat, pentru MEDIAFAX, ca Viorica Dancila va anunta luni decizia luata, dupa refuzul lui Klaus Iohannis de a ii numi pe Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, la Dezvoltare, respectiv.

Scrisoarea trimisa presedintelui Iohannis de catre un roman din Germania: Parlamentarii care n-au realizat nimic sa fie inlocuiti prin lege

Marius Petrisor, un cantaret de muzica populara care traieste in Germania de mai multi ani, i-a trimis o scrisoare presedintelui Romaniei prin care-i cere inlocuirea parlamentarilor care nu au facut nimic in timpul mandatului.

LUDOVIC ORBAN DESPRE RESPINGEREA MINISTRILOR PROPUSI: Decizia presedintelui Iohannis, corecta si normala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, astazi, ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respinge nominalizarile de la Ministerele Dezvoltarii si Transporturilor este corecta si normala, motivand ca cele doua propuneri nu au legatura cu domeniile respective.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )