Libnet.ro
UNICEF

20:01

Reactia Politiei dupa declaratiile lui Vali Vijelie: Daca a fost un sef la un sprit cu el este un lucru foarte grav!

Antena3 Antena3,
Reactia Politiei dupa declaratiile lui Vali Vijelie: Daca a fost un sef la un sprit cu el este un lucru foarte grav!

Inca un scandal zguduie Politia. Este ancheta la IPJ, dupa ce cantaretul de manele, Vali Vijelie, a declarat ca se afla cu seful Politiei la concertul unde turistii s-au ingramadit sa il asculte, fara sa respecte regulile sanitare. continuă pe Antena3

Vali Vijelie, despre petrecerea de la mare: Seful politiei era cu mine, beam un sprit. Ar fi vorba de adjunctul Politiei Navodari. IPJ Constanta a deschis o ancheta (VIDEO)

Inca o controversa in jurul Politiei Romane. Proaspat amendat pentru ca a sustinut un concert in plina pandemie, fara respectarea regulilor de protectie, manelistul Vali Vijelie face afirmatii.

Vali Vijelie rupe tacerea despre concertul de la Navodari. Ce politist a fost, de fapt, la masa lui si ce spune despre amenda

Vali Vijelie a sustinut saptamana trecuta un concert pe o terasa din Navodari. Petrecerea s-a incheiat cu amenzi usturatoare, dar si cu cercetari disciplinare. Ce spune Vali Vijelie despre amenda. Cine a fost politistul cu care a stat la masa De ancheta, ar fi vizat chiar adjunctul sefului Politiei din Navodari, care ar fi fost .

Vali Vijelie amendat pentru tulburarea linistii pe litoral: Unde e vina mea? Si seful politiei era cu mine la masa

Manelistul a oferit informatii inedite despre seara in care a fost amendat cu 1. 000 de lei pentru tulburarea linistii pe litoral. Invitat la Vorbeste Lumea, Vali Vijelie a spus ca a stat la aceeasi masa cu oamenii legii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )