Libnet.ro
UNICEF

07:45

Vali Vijelie amendat pentru tulburarea linistii pe litoral: Unde e vina mea? Si seful politiei era cu mine la masa

Adevărul Adevărul,
Vali Vijelie amendat pentru tulburarea linistii pe litoral: Unde e vina mea? Si seful politiei era cu mine la masa

Manelistul a oferit informatii inedite despre seara in care a fost amendat cu 1. 000 de lei pentru tulburarea linistii pe litoral. Invitat la Vorbeste Lumea, Vali Vijelie a spus ca a stat la aceeasi masa cu oamenii legii. continuă pe Adevărul

Vali Vijelie, despre petrecerea de la mare: Seful politiei era cu mine, beam un sprit. Ar fi vorba de adjunctul Politiei Navodari. IPJ Constanta a deschis o ancheta (VIDEO)

Inca o controversa in jurul Politiei Romane. Proaspat amendat pentru ca a sustinut un concert in plina pandemie, fara respectarea regulilor de protectie, manelistul Vali Vijelie face afirmatii.

Reactia Politiei dupa declaratiile lui Vali Vijelie: Daca a fost un sef la un sprit cu el este un lucru foarte grav!

Inca un scandal zguduie Politia. Este ancheta la IPJ, dupa ce cantaretul de manele, Vali Vijelie, a declarat ca se afla cu seful Politiei la concertul unde turistii s-au ingramadit sa il asculte, fara sa respecte regulile sanitare.

Vali Vijelie rupe tacerea despre concertul de la Navodari. Ce politist a fost, de fapt, la masa lui si ce spune despre amenda

Vali Vijelie a sustinut saptamana trecuta un concert pe o terasa din Navodari. Petrecerea s-a incheiat cu amenzi usturatoare, dar si cu cercetari disciplinare. Ce spune Vali Vijelie despre amenda. Cine a fost politistul cu care a stat la masa De ancheta, ar fi vizat chiar adjunctul sefului Politiei din Navodari, care ar fi fost .

Angajat al DSP Suceava, amendat pentru ca nu a purtat masca si a mers baut intr-un dispensar ca sa faca ancheta epidemiologica

Un angajat al Directiei de Sanatate Publica DSP) Suceava a fost amendat cu 2. 500 de lei pentru ca nu a purtat masca de protectie si ar fi mers baut ca sa faca ancheta epidemiologica intr-un dispensar unde o persoana a murit din cauza COVID-19.

Un angajat al DSP Suceava, amendat pentru ca nu purta masca de protectie si ar fi mers beat sa faca o ancheta epidemiologica

Poveste tragica la Suceava. Un angajat al Directiei de Sanatate Publica Suceava a fost amendat cu 2. 500 de lei dupa ce ar fi mers fara masca la o ancheta epidemiologica si mai ales sub influenta bauturilor.

Alerta meteo ANM. Nu scapam de canicula! Cate luni de vara mai avem. Vesti bune pentru iubitorii de litoral

Vara lui 2020 ar putea fi una dintre cele mai calduroase din istoria masuratorilor meteorologice. Astfel, vestile de la meteorologi sunt aparent bune, acestia spunand ca vara nu se lasa dusa cu una cu doua din tara noastra. Porivit prognozei meteo pe urmatoarele doua saptamani, vremea in aceasta perioada va fi una calda, chiar caniculara .

Ce subiecte au picat la admiterea pentru Academia de Politie. Unde au avut mari probleme candidatii

Desi, initial, se anuntate suspendarea examenelor pentru Academia de Politie in acest an, se pare ca in cele din urma aceste examene se vor sustine in conditiile impuse de legislatia in vigoare pentru Starea de Alerta. Ce subiecte au picat la admiterea pentru Academia de Politie Conform unui comunicat publicat pe site-ul sindicatului politistilor, anul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )