Libnet.ro
UNICEF

23:00

Reactia Presedintiei dupa ce Klaus Iohannis a fost eliminat prin Ordonanta de Urgenta din procedura de numire a conducerii ANCOM: Nu este un mod transparent si responsabil de a guverna si de a te raporta la cetatenii acestei tari

Hotnews Hotnews,
 Reactia Presedintiei dupa ce Klaus Iohannis a fost eliminat prin Ordonanta de Urgenta din procedura de numire a conducerii ANCOM: Nu este un mod transparent si responsabil de a guverna si de a te raporta la cetatenii acestei tari

Presedintia a criticat vineri modul in care Guvernul Grindeanu a eliminat prin Ordonanta de Urgenta rolul presedintelui Klaus Iohannis in numirea conducerii ANCOM, arbitrul telecom care gestioneaza o piata de aproape patru miliarde de euro. Problema nu este ca vor numi pe altcineva, ci modul in care au decis sa faca aceste modificari, o modalitate lipsita de transparenta, prin aceeasi procedura pe care am mai vazut-o deja - pur si simplu lansarea pe ordinea de zi n. a a sedintei de Guvern) a unui nou punct, tratat foarte rapid in procedura de urgenta, ceea ce nu este o chestiune transparenta, nu este un mod responsabil de a guverna si de a te raporta la cetatenii acestei tari care asteapta de la autoritatile statului tocmai un mod corect si transparent de actiune, a declarat vineri Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al Presedintelui Iohannis. continuă pe Hotnews

Guvernul Grindeanu l-a scos pe Klaus Iohannis din procedura de numire a sefului ANCOM, arbitrul telecom care reglementeaza o piata de patru miliarde euro

Guvernul Grindeanu a modificat joi prin Ordonanta de Urgenta OUG) procedura de numire a presedintelui Autoritatii de reglementare in Comunicatii ANCOM), astfel incat presedintele Klaus Iohannis sa nu mai aiba niciun cuvant de spus. Daca anterior numirea presedintelui ANCOM se facea de catre Presedintele Romaniei, la propunerea Guvernului, acum, prin OUG-ul adoptat astazi, numirea presedintelui si a vicepresedintilor ANCOM se va face pe baza propunerii Guvernului de catre cele doua camere ale Parlamentului reunite in sedinta comuna, cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor prezenti.

Mesaj important, din partea presedintelui Romaniei Klaus Iohannis

Presedintelui Klaus Iohannis transmite un mesaj important, prin intermediulpurtatorului de cuvant Madalina Dobrovolschi, care va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni,.

Mesaj important, din partea presedintelui Klaus Iohannis: Voi lupta pentru protejarea drepturilor cetatenilor romani aflati pe teritoriul Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis a transmisun mesaj important, prin intermediulpurtatorului de cuvant Madalina Dobrovolschi, care a sustinuto declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

FOTO. Presedintele Klaus Iohannis, interventie in favoarea multinationanelor. Antreprenorii, indemnati sa nu se duca la ministri dupa contracte

Intr-un dialog cu oamenii de afaceri din Romania, presedintele Klaus Iohannis a spus ca nu crede ca exista vreun investitor strain care sa vrea sa tina jos capitalul romanesc.

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe gimnastii Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu

Gimnastii Catalina Ponor si Marian Dragulescu au fost decorati de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Ofiter. Larisa Iordache a fost decorata cu Ordinul.

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat pe gimnastii Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat, miercuri, cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Ofiter pe gimnastii Catalina Ponor si Marian Dragulescu si cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a, cu o bareta, pe Larisa Iordache, dupa ce acesti sportivi au obtinut medalii de aur, argint si bronz la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca.

Sportivii romani medaliati la CE de Gimnastica, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Catalina Ponor, Marian Dragulescu si Larisa Iordache au fost decorati, miercuri - 26 aprilie 2017, de presedintele Klaus Iohannis pentru medaliile cucerite la Campionatele Europene de Gimnastica, competitie care a avut loc in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, informeaza presidency. ro.

Reactia TAROM, dupa ce o aeronava a companiei a fost interceptata de avioanele de lupta maghiare

O cursa TAROM care efectua zborul Munchen-Sibiu-Bucuresti a fost interceptata de un avion militar ridicat de autoritatile ungare, in lipsa comunicarii dintre aeronava TAROM si sol, cauza care in.

Klaus Iohannis va participa sambata la reuniunea Consiliului European. intrunirea este dedicata Brexit-ului

Presedintele Klaus Iohannis participa sambata la reuniunea Consiliului European. Aceasta intrunire este dedicata negocierilor privind Brexit-ul, avand ca prioritate protejarea drepturilor si intereselor cetatenilor romani din Marea Britanie, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale.

Presedintie: Klaus Iohannis nu este obligat sa se prezinte la audieri in Parlament

Purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi, a declarat, vineri, ca presedintele Klaus Iohannis nu este obligat sa se prezinte in fata unei comisii parlamentare de ancheta, aceasta obligativitate existand exclusiv pentru cei care lucreaza in zona Guvernului. Dobrovolschi a subliniat si faptul ca viitoarea comisie de ancheta nu va putea cerceta o cauza aflata deja pe masa unei instante de judecata.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2245 seconds )