Libnet.ro
UNICEF

07:30

Reactia Romsilva in cazul padurarului din Moldovita care ar fi fost batut de colegii sai: N-a avut loc nicio altercatie

Adevărul Adevărul,
Reactia Romsilva in cazul padurarului din Moldovita care ar fi fost batut de colegii sai: N-a avut loc nicio altercatie

Romsilva a transmis un comunicat in presa in care neaga ca a existat o altercatie intre padurarii din zona Moldovita. Silvicultorii s-ar fi batut marti, 11 februarie, incercand sa-l gaseasca pe turnatorul, care i-a ajutat pe reporterii Recorder sa prezinte metodele prin care se fura lemn din padurile Romaniei. continuă pe Adevărul

Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini, a primit prima proteza. Mesajul emotionant pe care il transmite binefacatorului sau principal

Mihai Gadea a inceput editia de marti a emisiunii Sinteza zilei cu o veste extraordinara pentru cei care au fost impresionati in ultimele luni de cazul lui Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini in urma unui accident de munca.

Mihai Gadea, veste uriasa despre Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini

Mihai Gadea a inceput editia de marti a emisiunii Sinteza zilei cu o veste extraordinara pentru cei care au fost impresionati in ultimele luni de cazul lui Jian Cazac, tatal din Suceava care si-a pierdut ambele maini in urma unui accident de munca.

UPDATE Copilul de 4 ani din Pitesti care intrase in coma dupa o anestezie la cabinetul stomatologic a murit. Activitatea clinicii, suspendata complet

Copilul de 4 ani care intrase in coma dupa ce i s-a facut anestezie totala la o clinica stomatologica din Pitesti a murit, a anuntat medicul Raluca Alexandru, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Baietelul de 4 ani a intrat in stop cardio-respirator in urma cu o jumatate de ora si nu a mai putut fi resuscitat, a declarat medicul Raluca Alexandru pentru HotNews. ro. Ministerul Sanatatii anuntase ieri ca micutului i-a fost facuta anestezie generala cu propofol, desi clinica stomatologica nu are autorizatie pentru a face anestezii totale. 28 Ministrul Sanatatii anunta ca in perioada urmatoare va fi verificat felul in care se fac anesteziile in cabinetele stomatologice. UPDATE 20:16 Politia Arges a anuntat miercuri seara ca in acest caz face cercetari pentru ucidere din culpa. UPDATE 19:22: Activitatea clinicii stomatologice Teddy Care din Pitesti a fost suspendata complet de Inspectia Sanitara de Stat, dupa decesul copilului.

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala si respira doar cu ajutorul aparatelor

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala nu mai are activitate cerebrala) si respira doar cu ajutorul aparatelor, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, medicul Raluca Alexandru, pentru HotNews. ro. Ministerul Sanatatii a anuntat ieri ca micutului i-a fost facuta anestezie totala la clinica stomatologica, desi aceasta clinica nu are autorizatie pentru a face anestezii totale.

Reactia lui Raed Arafat, dupa ce a fost confirmat primul roman infectat cu coronavirus

Un roman de pe nava de croaziera Diamond Princess, aflata in apele teritoriale japoneze, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Ambasada Romaniei la Tokyo a fost notificata de catre Ministerul de Externe al Japoniei ca un cetatean roman de pe nava de croaziera Diamond Princess, aflata in apele teritoriale japoneze, a fost depistat pozitiv cu .

Postasul din Prahova, care reclamase ca a fost talharit, a iNSCENAT fapta. Cei 40.000 de lei pentru plata pensiilor au fost recuperati

Politistii au constatat ca postasul care reclamase ca a fost talharit a inscenat fapta, banii de pensii fiind recuperati, informeaza, vineri, IPJ Prahova, potrivit Agerpres. Postasul a reclamat initial.

Informatii noi din trecutul medicului anestezist din Pitesti. A fost audiat intr-un dosar de luare de mita

Medicul din Pitesti, care a facut anestezia in urma careia a murit copilul de patru ani, va fi anchetat. intre timp apar informatii noi din trecutul stomatologului.

Clinicii stomatologice din Pitesti care a bagat un copil in coma i-a fost suspendata activitatea

Directia de Sanatate Publica Arges a suspendat activitatea clinicii stomatologice din Pitesti unde u.

Doi ani si jumatate de inchisoare pentru un fost curier din Turcia care a scuipat pe o pizza inainte de a o livra

Fostul curier acuzat ca a scuipat pe o pizza inainte de a o livra clientului a fost condamnat marti de un tribunal din Turcia la doi ani si jumatate de inchisoare, scrie AFP.

Revolta de la Ditrau continua: Petitie a peste 1.800 de locuitori, in frunte cu preotul din comuna, care cer patronilor brutariei sa nu angajeze straini si sa le prezinte actele medicale ale muncitorilor din Sri Lanka

O petitie cu peste 1. 800 de semnaturi a fost depusa marti la primaria localitatii Ditrau. Localnicii cer patronilor brutariei sa nu angajeze forta de munca straina si sa prezinte actele privind calificarea profesionala a primilor doi angajati din Sri Lanka, dar si documentele medicale ale acestora. in fruntea localnicilor semnatari ai petitiei se afla si de aceasta data preotul capelan romano-catolic din comuna. VIDEO Un al treilea muncitor din Sri Lanka a ajuns la brutaria din Ditrau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )