Libnet.ro
UNICEF

23:00

Clinicii stomatologice din Pitesti care a bagat un copil in coma i-a fost suspendata activitatea

România Liberă România Liberă,
Clinicii stomatologice din Pitesti care a bagat un copil in coma i-a fost suspendata activitatea

Directia de Sanatate Publica Arges a suspendat activitatea clinicii stomatologice din Pitesti unde u. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii, noi precizari in cazul clinicii stomatologice din Pitesti: Este clar ca acolo au fost probleme mari

Directia de Sanatate Publica Arges a suspendat activitatea clinicii stomatologice din Pitesti unde un copil de patru ani a intrat in stop cardio-respirator in urma unei anestezii, a anuntat miercuri ministrul Sanatatii, Victor Costache, care a precizat ca starea copilului este critica.

UPDATE Copilul de 4 ani din Pitesti care intrase in coma dupa o anestezie la cabinetul stomatologic a murit. Activitatea clinicii, suspendata complet

Copilul de 4 ani care intrase in coma dupa ce i s-a facut anestezie totala la o clinica stomatologica din Pitesti a murit, a anuntat medicul Raluca Alexandru, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti. Baietelul de 4 ani a intrat in stop cardio-respirator in urma cu o jumatate de ora si nu a mai putut fi resuscitat, a declarat medicul Raluca Alexandru pentru HotNews. ro. Ministerul Sanatatii anuntase ieri ca micutului i-a fost facuta anestezie generala cu propofol, desi clinica stomatologica nu are autorizatie pentru a face anestezii totale. 28 Ministrul Sanatatii anunta ca in perioada urmatoare va fi verificat felul in care se fac anesteziile in cabinetele stomatologice. UPDATE 20:16 Politia Arges a anuntat miercuri seara ca in acest caz face cercetari pentru ucidere din culpa. UPDATE 19:22: Activitatea clinicii stomatologice Teddy Care din Pitesti a fost suspendata complet de Inspectia Sanitara de Stat, dupa decesul copilului.

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala si respira doar cu ajutorul aparatelor

Copilul de 4 ani din Pitesti care a intrat in coma dupa o vizita la stomatolog este in moarte cerebrala nu mai are activitate cerebrala) si respira doar cu ajutorul aparatelor, a declarat miercuri purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu, medicul Raluca Alexandru, pentru HotNews. ro. Ministerul Sanatatii a anuntat ieri ca micutului i-a fost facuta anestezie totala la clinica stomatologica, desi aceasta clinica nu are autorizatie pentru a face anestezii totale.

A fost suspendata activitatea clinicii din Pitesti, unde un copil a intrat in coma dupa o anestezie generala. Costache: Urmeaza o ancheta a Parchetului. Substanta respectiva se foloseste in spitale, nu in cabinete (VIDEO)

Activitatea clinicii din Pitesti, unde un copil a intrat in coma dupa ce i-a fost aplicata o anestezie generala, a fost suspendata, a anuntat Victor Costache, ministrul Sanatatii, care a precizat ca.

Ministerul Sanatatii: Verificari la clinica stomatologica din Pitesti unde un copil a intrat in coma dupa o anestezie

Ministerul Sanatatii a anuntat ca se fac verificari la clinica stomatologica din Pitesti unde un copil de patru ani a intrat in coma dupa o anestezie, scrie Agerpres.

Clinica stomatologica din Pitesti, unde un copil a intrat in coma dupa ce a fost anesteziat, a fost amendata cu 20.000 de lei

La solicitarea Ministerului Sanatatii, inspectorii sanitari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Arges au demarat verificari la clinica stomatologica din Pitesti, acolo unde un copil de 4 ani a primit.

Mesajul unui adolescent din Mangalia care a bagat in coma un alt baiat: Va pup pe toti

Agresorul baiatului de 14 ani aflat in moarte cerebrala in spitalul din Constanta a transmis pe Facebook un mesaj prin care isi anunta prietenii ca este bine. Va pup pe toti, este mesajul agresorului, in varsta de 15 ani.

Copil de 4 ani din Pitesti, in coma dupa ce a mers la stomatolog

Un copil in varsta de patru ani din Pitesti este in coma la un spital din Bucuresti, dupa ce a mers la stomatolog si s-ar fi simtit rau imediat dupa ce i s-a facut anestezie, scrie Mediafax.

Medicul care i-a facut anestezia copilului din Pitesti intrat in coma: As putea suspecta ca a existat o reactie la propofol, de la un punct incolo. Baiatul cel mare al familiei a beneficiat de doua ori de aceasta tehnica de analgosedare(VIDEO)

Copilul ajuns in coma dupa ce a fost anesteziat la o clinica din Pitesti este in continuare in stare extrem de grava. intre timp, Ministerul Sanatatii a amendat clinica respectiva pentru ca nu avea.

Ministerul Sanatatii: Copilul de 4 ani din Pitesti a intrat in coma dupa ce i s-a facut anestezie totala. Cabinetul stomatologic nu are autorizatie sa faca anestezii totale

Cabinetul stomatologic din Pitesti unde unui copil de 4 ani i s-a facut rau si a intrat in coma dupa ce i s-a facut anestezie nu are aprobata in structura sa de functionare, conform autorizatiei sanitare de functionare, o sectie de ATI Anestezie-Terapie Intensiva), a anuntat Ministerul Sanatatii. Practic, copilului i s-a facut anestezie totala, cu toate ca acest cabinet nu avea voie, conform autorizatiei de functionare, sa faca anestezie totala. UPDATE Starea copilului este extrem de grava, este internat la reanimare, intubat si ventilat mecanic. El fost resuscitat dupa un stop cardio-respirator, au declarat reprezentantii Spitalului Grigore Alexandrescu pentru HotNews. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )