Libnet.ro
UNICEF

00:07

Reactia Simonei Halep dupa ce Sharapova a luat pauza de vestiar: Asa face mereu cand joc impotriva ei, m-am obisnuit

Hotnews Hotnews,
 Reactia Simonei Halep dupa ce Sharapova a luat pauza de vestiar: Asa face mereu cand joc impotriva ei, m-am obisnuit

Inaintea setului decisiv din meciul contra Mariei Sharapova, Halep a fost nevoita sa-si astepte adversara pe teren dupa ce aceasta a luat pauza de vestiar. Nu e pentru prima data cand are loc un astfel de moment la un meci dintre cele doua jucatoare, Simona afirmand ca s-a obisnuit cu aceasa practica a rusoaicei. Asa face mereu Sharapova, isi ia pauza de toaleta. M-am obisnuit, a spus numarul 2 WTA. continuă pe Hotnews

Reactia Simonei Halep dupa ce Sharapova a luat pauza de vestiar: Asa face mereu cand joc impotriva ei, m-am obisnuit (Rezumatul partidei)

Inaintea setului decisiv din meciul contra Mariei Sharapova, Halep a fost nevoita sa-si astepte adversara pe teren dupa ce aceasta a luat pauza de vestiar. Nu e pentru prima data cand are loc un astfel de moment la un meci dintre cele doua jucatoare, Simona afirmand ca s-a obisnuit cu aceasa practica a rusoaicei. Asa face mereu Sharapova, isi ia pauza de toaleta. M-am obisnuit, a spus numarul 2 WTA. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Simona si Maria.

Reactia Simonei Halep, dupa ce a aflat ca joaca impotriva Mariei Sarapova. Cum e posibil?

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a aflat pe teren, la antrenament, ca va evolua impotriva rusoaicei Maria Sarapova, in turul I al US Open. Totusi, ea spune ca nu s-a mirat prea.

Reactia Simonei Halep cand a aflat ca va juca cu Maria Sharapova: Cum e iar posibil? E doar turul I al unui Grand Slam

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a aflat pe teren, la antrenament, ca va evolua impotriva rusoaicei Maria Sarapova, in turul I al US Open. Totusi, ea spune ca nu s-a mirat prea mult, pentru ca a avut anul acesta parte de adversare dificile in primul meci, in urma tragerilor la sorti.

Simona Halep, dupa meciul cu Sarapova: Sunt trista ca am pierdut, dar am dat tot ce am putut

Simona Halep a spus marti, dupa meciul cu Sarapova, ca a dat ce avea mai bun si crede ca a jucat OK, dar este suparata din cauza infrangerii. A fost foarte greu. Nu a semanat a meci de.

Critica subtila a Simonei Halep pentru Maria Sarapova: Ca de fiecare data

Simona Halep a fost eliminata de la turneul US Open dupa un meci lung si dificil impotriva rusoaicei Maria Sharapova, pierzand cu scorul 6-4, 4-6, 6-3. La finalul partidei, Sharapova a izbucnit in la.

Simona Halep, dupa infrangerea cu Sharapova: Sunt trista ca am pierdut, dar cred am dat tot ce am putut

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a declarat ca a dat tot ce a putut in meciul cu Maria Sharapova, locul 146 WTA, fosta numarul 1 mondial, pierdut in primul tur la US Open, informeaza wtatennis. com.

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova la US Open

Urmariti in aceasta pagina live text dupa ora 2:00 in aceasta noapte meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Este finala din primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

LIVE Simona Halep - Maria Sharapova la US Open (2:00)

Urmariti in aceasta pagina live text dupa ora 2:00 in aceasta noapte meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Este finala din primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

Asa am trait Simona Halep - Maria Sharapova la US Open

Am transmis in aceasta pagina live text marti noapte dupa ora 2:00 meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova. A fost de departe finala din primul tur la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului.

US Open 2017: Cand se joaca marele meci Simona Halep - Maria Sharapova + celelalte romance

De luni reprezentantele Romaniei vor juca in primul tur de la US Open. Cel mai interesant meci al zilei de pe tabloul feminin este de departe cel dintre Simona Halep si Maria Sharapova. Iata programul tuturor jucatoarelor noastre, din turul 1 de la US Open 2017.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )