Libnet.ro
UNICEF

22:45

Reactia Statelor Unite la scrisoarea lui Rudolpf Giuliani catre Iohannis

Adevărul Adevărul,
Reactia Statelor Unite la scrisoarea lui Rudolpf Giuliani catre Iohannis

Purtatorul de cuvant al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti a sustinut marti, ca raspuns la scrisoarea trimisa luni de avocatul lui Donald Trump, Rudolpf Giuliani,catre presedintele Klaus Iohannis, ca Guvernul SUA nu comenteaza concluziile unor persoane fizice. Oficialul a mentionat pozitiile oficiale ale Administratiei de la Washington pe tema luptei anticoruptie, precum apelul celor 12 ambasade pentru intarirea statului de drept. continuă pe Adevărul

Reactia Statelor Unite la scrisoarea lui Rudolph Giuliani catre Iohannis

Purtatorul de cuvant al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti a sustinut marti, ca raspuns la scrisoarea trimisa luni de avocatul lui Donald Trump, Rudolph Giuliani,catre presedintele Klaus Iohannis, ca Guvernul SUA nu comenteaza concluziile unor persoane fizice. Oficialul a mentionat pozitiile oficiale ale Administratiei de la Washington pe tema luptei anticoruptie, precum apelul celor 12 ambasade pentru intarirea statului de drept.

Ambasada SUA, reactie dupa scrisoarea lui Rudy Giuliani: Guvernul SUA nu comenteaza opiniile sau concluziile unor persoane fizice

Ambasada Statelor Unite a reactionat marti dupa scrisoarea trimisa de Rudy Giuliani, avocatul presedintelui Donald Trump, in care acesta atrage atenttia asupra situatiei statului de drept grav afectat de.

Kelemen Hunor, despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Se vede o problema. De ce nu vrem sa discutam despre aceste aspecte?

Presedintele UDMR,Kelemen Hunor, spune despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani, ca nu se poate minimaliza ceea ce spune prin tot felul prin afirmatii fara substanta. Potrivit liderului maghiar, de la ni.

Adrian Nastase, reactie dupa scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Arata o lectie bine invatata

Fostul premier Adrian Nastase a comentat scrisoarea lui Rudolph Giuliani, adresata autoritatilor din Romania, spunand ca reflecta o lectie bine invatata. Nu trebuie sa vina cineva din afara sa ne.

Donald Trump a colorat gresit steagul Statelor Unite n timpul unei vizite n Ohio

Presedintele american Donald Trump a fost fotografiat colorand gresit steagul Statelor Unite, in timpul unei vizite efectuate alaturi de Melania Trump si secretarul pentru Sanatate si Resurse Umane, Alex Azar, la un spital de copii din statul Ohio.

Ion Cristoiu, despre scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Avem de-a face cu un gest politic. E un demers

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit in emisiunea 100 de minute, despre scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani. Jurnalistul considera ca scrisoarea este, de fapt, un demers. in primul rand, scrisoare.

Adrian Nastase, reactie dupa scrisoarea lui Rudolph Giuliani: Un semn ca oamenii s-au trezit din narcoticele unora ca Macovei

Fostul premier Adrian Nastase a declarat luni ca scrisoarea transmisa autoritatilor romane de Rudoph Giuliani are o semnificatie importanta si reprezinta un semn ca si oamenii din strainatate s-au.

George Maior, reactie la scrisoarea lui Rudolph Giuliani. Asta va spun clar

George Maior, actual ambasador al Romaniei in SUA si fost director SRI, a declarat luni, referitor la scrisoarea transmisa de Rudolph Giuliani, actual avocat al presedintelui Donald Trump, ca aceasta este expresia.

George Maior, reactie dura dupa scrisoarea lui Rudy Giuliani: Expresia unui lobby, initiat de anumite forte care sunt interesate de apararea celor cu probleme cu justitia

George Maior, ambasador al Romaniei in SUA si fost director al SRI, a reactionat extrem de dur in urma scrisorii lui Rudolph Giuliani, avocat al lui Donald Trump, in care critica excesele DNA si protocoalele se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )