Libnet.ro
UNICEF

11:15

Reactia Uber si Clever dupa modificarile aduse de Primaria Bucuresti legislatiei taximetriei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reactia Uber si Clever dupa modificarile aduse de Primaria Bucuresti legislatiei taximetriei

Uber Romania si Clever Taxi au transmis un punct de vedere dupa modificarile aduse de Primaria Bucuresti legislatiei taximetriei . continuă pe Wall-Street Ro

Noi proteste la Parlament fata de modificarile aduse legilor justitiei

Un nou protest fata de modificarile aduse legilor justitiei s-a declansat miercuri seara in Capitala. Cateva zeci de bucuresteni s-au adunat in fata Palatului Parlamentului.

Noi proteste la Parlament si in tata fata de modificarile aduse legilor justitiei

Un nou protest fata de modificarile aduse legilor justitiei s-a declansat miercuri seara in Capitala. Cateva sute de bucuresteni s-au adunat in fata Palatului Parlamentului.

LIVE VIDEO Mii de oameni protesteza pe strazile Timisoarei fata de modificarile aduse legilor Justitiei

Peste 1. 000 de oameni protesteaza in seara zilei de marti, 19 decembrie, in centrul Timisoareifata de modificarile aduse legilor Justitiei. Protestatarii se indreapta spre Complexul Studentesc din Timisoara.

LIVE VIDEO Sute de oameni protesteza pe strazile Timisoarei fata de modificarile aduse legilor Justitiei

Peste 1. 000 de oameni protesteaza in seara zilei de marti, 19 decembrie, in centrul Timisoarei pentru a protesta fata de modificarile aduse legilor Justitiei. Protestatarii se indreapta spre Complexul Studentesc din Timisoara.

Judecatorii valceni suspenda sedintele de judecata pentru o ora in semn de protest fata de modificarile aduse legilor Justitiei

In semn de protest fata de modificarile aduse la legile Justitiei, magistratii de la Judecatoria Ramnicu Valcea vor opri lucrul.

VIDEO Zeci de trecatori s-au oprit si i-au aplaudat minute in sir pe magistratii din Cluj iesiti sa protesteze fata de modificarile aduse legilor Justitiei

In jur de 70 de procurori si judecatori au iesit in strada la Cluj in semn de protest fata de modificarile aduse in Parlament legilor Justitiei.

Reactia Uber la decizia Primariei Capitalei

Replica companiei Uber dupa ce consilierii municipali au decis ca Uber si Taxify vor deveni ilegale in Capitala, daca administratorii lor nu-si vor infiinta dispecerate, nu s-a lasat asteptata. De astazi, Primaria Generala a impus reguli noi si pentru taximetristi, dupa cum a anuntat primarul Gabriela Firea.

Reactia Uber dupa ce Europa l-a declarat serviciu de taximetrie

Serviciile de tip Uber este necesar sa fie reglementate, iar in acest sens dialogul companiei cu autoritatile din Europa va continua, au declarat, miercuri, reprezentantii companiei. in.

Reactia Uber dupa ce Europa l-a declarat serviciu de transport

Serviciile de tip Uber este necesar sa fie reglementate, iar in acest sens dialogul companiei cu autoritatile din Europa va continua, au declarat, miercuri, reprezentantii companiei. in.

Primaria Bucuresti vrea sa scoata Uber si Taxify in afara legii

In Bucuresti si-ar putea desfasura activitatea de transport in regim taxi doar transportatorii autorizati care au servicii de dispecerat autorizate de municipalitate, se arata intr-un proiect de hotarare introdus suplimentar pe ordinea de zi in sedinta.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )