Libnet.ro
UNICEF

15:45

Noi proteste la Parlament si in tata fata de modificarile aduse legilor justitiei

Adevărul Adevărul,
Noi proteste la Parlament si in tata fata de modificarile aduse legilor justitiei

Un nou protest fata de modificarile aduse legilor justitiei s-a declansat miercuri seara in Capitala. Cateva sute de bucuresteni s-au adunat in fata Palatului Parlamentului. continuă pe Adevărul

Noi proteste la Parlament fata de modificarile aduse legilor justitiei

Un nou protest fata de modificarile aduse legilor justitiei s-a declansat miercuri seara in Capitala. Cateva zeci de bucuresteni s-au adunat in fata Palatului Parlamentului.

LIVE VIDEO Mii de oameni protesteza pe strazile Timisoarei fata de modificarile aduse legilor Justitiei

Peste 1. 000 de oameni protesteaza in seara zilei de marti, 19 decembrie, in centrul Timisoareifata de modificarile aduse legilor Justitiei. Protestatarii se indreapta spre Complexul Studentesc din Timisoara.

LIVE VIDEO Sute de oameni protesteza pe strazile Timisoarei fata de modificarile aduse legilor Justitiei

Peste 1. 000 de oameni protesteaza in seara zilei de marti, 19 decembrie, in centrul Timisoarei pentru a protesta fata de modificarile aduse legilor Justitiei. Protestatarii se indreapta spre Complexul Studentesc din Timisoara.

VIDEO Zeci de trecatori s-au oprit si i-au aplaudat minute in sir pe magistratii din Cluj iesiti sa protesteze fata de modificarile aduse legilor Justitiei

In jur de 70 de procurori si judecatori au iesit in strada la Cluj in semn de protest fata de modificarile aduse in Parlament legilor Justitiei.

Judecatorii valceni suspenda sedintele de judecata pentru o ora in semn de protest fata de modificarile aduse legilor Justitiei

In semn de protest fata de modificarile aduse la legile Justitiei, magistratii de la Judecatoria Ramnicu Valcea vor opri lucrul.

Magistratii ieseni se alatura protestului fata de modificarile aduse la legile justitiei

Procurorii si judecatorii ieseni se vor aduna la ora 17. 00 in fata Curtii de Apel Iasi in semn de protest fata modificarile pe care parlamentarii vor sa le aduca legilor justitiei.

Protest tacut al magistratilor din Olt fata de modificarea legilor justitiei (FOTO)

Continua protestele tacute fata de modificarile aduse in Parlament legilor justitiei. Aproximativ 30 de magistrati de la Tribunalul Olt, Judecatoria Slatina si Parchetul de pe langa Tribunalul Olt au.

Reactia Uber si Clever dupa modificarile aduse de Primaria Bucuresti legislatiei taximetriei

Uber Romania si Clever Taxi au transmis un punct de vedere dupa modificarile aduse de Primaria Bucuresti legislatiei taximetriei .

Noi proteste in fata Parlamentului impotriva modificarii legilor Justitiei

Aproximativ 300 de persoane s-au adunat si in aceasta seara in fata Parlamentului ca sa protesteze fata de modificarile legilor Justitiei.

Proteste la Tribunalul Hunedoara si la Judecatoria Deva fata de Legile Justitiei. Cum s-au mobilizat magistratii

Tribunalul Hunedoara si Judecatoria Deva anunta ca sustin protestele magistratilor fata de modificarile aduse Legilor Justitiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )