Libnet.ro
UNICEF

08:45

Reactia unei tinere din Capitala cand a fost hartuita pe strada: cum l-a pus pe fuga pe necunoscut. N-am sunat la Politie, m-am descurcat singura

Adevărul Adevărul,
Reactia unei tinere din Capitala cand a fost hartuita pe strada: cum l-a pus pe fuga pe necunoscut. N-am sunat la Politie, m-am descurcat singura

O femeie din Capitala povesteste despre cum a fost hartuita sexual de un barbat necunoscut si cum a reactionat fata de acesta, salvarea sa fiind o. gutuie. Desi relatarea este intr-o nota amuzanta, fenomenul este grav si zilnic intalnit in Bucuresti, iar fetele si femeile, tind sa inghete si nu reactioneaza fata de agresori. continuă pe Adevărul

Reactia neasteptata a unei bucurestence, dupa ce a fost hartuita de un barbat pe strada: N-am sunat la politie. M-am descurcat singura!

O bucuresteanca a trait clipe de panica pe o strada cand a fost urmarita de un barbat. Femeia a avut o reactie incredibila. Incidentul a fost povestit de ea pe pagina sa de Facebook. Am intrat de.

Copil de 14 ani, dat disparut din curtea unei scoli din Capitala

Politia Capitalei cauta un copil in varsta de 14 ani care a disparut, vineri, dupa ce a plecat din curtea unei scoli din sectorul 1, potrivit Mediafax. Oamenii legii cer si sprijinul populatiei pentru a gasi baiatul.

Sicriul cu trupul neinsufletit al Tamarei Buciuceanu-Botez, depus la Teatrul Bulandra din Capitala. Unde ar putea fi inmormantata actrita

Isoscel ne-a parasit marti, 15 octombrie. Familia a decis ca sicriul cu trupul neinsufletit al Tamarei Buciuceanu-Botez sa fie depus la Teatrul Bulandra. Unde ar putea fi inmormantata actrita? Sicriul cu trupul neinsufletit al Tamarei Buciuceanu-Botez va fi depus la Teatrul Bulandra din Capitala Tamara Buciuceanu-Botez90 de ani) actrita de film, teatru si televiziune din .

Alimente expirate, tinute in mizerie intr-o cunoscuta piata din Capitala. Carne cu rugina, pericol urias pentru oameni

Alimente expirate, tinute in mizerie ori spalate in chiuvete pline de rugina. Este dezastrul descoperit de inspectorii de la Protectia Consumatorului, intr-o cunoscuta piata din Capitala. inca o.

Trupul Tamarei Buciuceanu-Botez, depus joi la Teatrul Bulandra din Capitala

Sicriul cu trupul Tamarei Buciuceanu-Botez va fi depus astazi la ora 10 la Teatrul Bulandra din Capitala pentru ca cei care au iubit-o pe marea doamna a comediei sa-si poata lua ramas bun. Tot astazi de la ora.

Editiadedimineata.ro: Ce inseamna sa incepi azi o afacere cu un mestesug vechi. intre pasiune si piedici, povestea unei tinere

Infrumuseteaza si atrage privirile, ofera cu generozitate note de originalitate, rafinament, autenticitate spatiului, are un farmec aparte si merge cu orice stil, de la rustic la boem, de la vintage la modern. Mobila pictata manual, in ateliere mici, asa cum lucrau pe vremuri breslasii, are o poveste straveche pe care unii, putini, e adevarat, se incapataneaza sa o duca mai departe. Sunt acei oameni care mai cred in puterea frumosului, a lucrului facut cu dragoste si migala, a obiectului ce prinde forma si culoare din maini iscusite.

Locuitorii unei comune din Gorj i-au reclamat si injurat pe voluntarii veniti sa refaca locuinta unei familii sarace Primar: Oamenilor le era ciuda

Mai multi localnici din satul Bobu Gorj) au depus reclamatii contra voluntarilor veniti sa refaca locuinta unei familii sarace. Satenii s-au plans la primarie ca sunt deranjati de zgomotul produs, iar unii sateni chiar ii injurau pe voluntari atunci cand treceau prin fata casei, scrie publicatia locala igj. ro.

HOROSCOP. Cum reactioneaza nativii din zodiac cand trec printr-o perioada proasta

Fiecare dintre noi are perioade proaste, cand lucrurile merg din rau in mari rau. Daca unii nativi nu inteleg de ce trebuia sa se ajunga intr-o anumita situatie si au nevoie de sprijin din partea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )